Kulcsszó keresés /


Tudtad-e? - 20 érdekesség a macskákról

  • 2020. január 04.

Alaposan át kell gondolni, mikor egy házi kedvenc, azaz egy örök gyerek örökbefogadásának gondolatával játszadozunk. Amellett, hogy hatalmas felelősség, egy kisállattal nem könnyebb vagy egyszerűbb az élet, viszont hiába minden hátrány, több mint megéri.

olvass tovább

Stílusiskola: 10 katasztrofális outfit Paris Hilton-tól

A leginkább örökösnőként aposztrofált Paris Hilton rózsaszín-imádatával, kisállat gyűjteményével illetve botrányaival hívta fel magára kezdetben az emberek figyelmét, manapság DJ-ként járja a világot, az első sorban ül a legtöbb divatbemutatón, illetve tavaly attól volt hangos a sajtó, hogy egy hatalmas gyémánttal kérte meg pasija a kezét - akivel azóta szakítottak is. Most az ő legborzasztóbb szettjeit vettük szemügyre! A legtöbb a 2000-es évekből származik (és akkoriban talán valamennyire még trendik is voltak)!

olvass tovább

Ötödik alkalommal osztotta ki a Szent Gertrúd díjakat a Macskaárvaház Alapítvány

  • 2018. december 12.

A Felis Hungarica az idei év utolsó nemzetközi macskakiállítását rendezte meg december 8-án és 9-én a China Martban. Két nap alatt 16 ország 300-nál is több cicáját tekinthették meg a látogatók. Az eseményen immár ötödik alkalommal osztotta ki a Macskaárvaház Alapítvány a Szent Gertrúd díjat azok részére, akik tevékenységükkel jelentősen hozzájárultak az állatvédelem fejlődéséhez. Az alapítvány természetesen nem csak díjakkal, hanem gazdira váró cicákkal érkezett az eseményre, így számos kisállat lelt új otthonra.

olvass tovább

Tehetünk ellene, tegyünk is ellene!

  • 2017. október 04.

Az Állatok Világnapja alkalmából a dél-afrikai Naspers csoport érdekeltségébe tartozó eMAG.hu fekete macskás videójával hívja fel a figyelmet azokra a kisállatokra, akik segítségre szorulnak. A videó mellett 200 ezer forinttal támogatja a húszéves Árvácska alapítványt is.

olvass tovább

A legédibb baby kisállatok, amiket legszívesebben a zsebedben vinnél haza

  • 2017. augusztus 19.

A kis, baby állatokat mindenki szereti. A nők viszont hajlamosak rá, hogy jelenlétükben, vagy akár csak képen látva őket, lehetetlen vékony, sipákoló hangon kezdjenek el beszélni, gügyögni, affektálni. Ez van, nem tehetünk róla, szóval a következő képsorozat előtt figyelmeztessetek minden közeletekben lévőt: instant cukiság adag következik!

olvass tovább

Képgaléria édes virágillatba beleszippantó kisállatokról

  • 2016. február 14.

Az adott virágok célja egyértelmű: illatukkal odavonzzák az állatokat, hogy testükre virágpor kerüljön, azok pedig magukon hordozva a pollent segítenek a növények reprodukciójában. Arról egyelőre nem tudunk, hogy a macskáknak, rókáknak vagy nyusziknak bármiféle előnyük származna az előbbi cselekvésből, egy azonban biztos, virágba szippantó állatok képeinél nem kezdhetjük kedvesebben a napot!

olvass tovább

Így segíthetsz a rászoruló kisállatokon

  • 2016. február 02.

Mindig is szerettél volna segíteni a rászoruló kutyusokon vagy cicusokon, de eddig nem tudtad, hogyan csináld? Esetleg ez, az egyik újévi fogadalmad? Segítünk Neked, hiszen összegyűjtöttük a legjobb módszereket, amelyekkel könnyedén támogathatod a négylábú kedvenceidet!

olvass tovább