Kulcsszó keresés /


Mariesy by Qudo

  • 2017. október 03.

A német Qudo márka már sokak kedvence nálunk. A kézzel készült bőr karkötők és kiegészítők mellé megérkeztek a legújabb trend szerint készülő Mariesy ékszerek is.

olvass tovább

PAUL HEWITT NORTH BOUND KARKÖTŐK

  • 2017. május 10.

A NORTH BOUND karkötők a legjobb bőrből készülnek Németországban, ezért kapják meg a „Made in Germany” jelzést. A csuklódra tekerve azonnal felkeltik a figyelmet. A karkötők megtestesítik az Észak-német PAUL HEWITT stílust: letisztult, diszkrét, egyszerre gyönyörű és lenyűgöző.

olvass tovább

Tavaszi újdonságok

  • 2017. április 11.

Az idei tavaszi nyári qudo kollekcióban, nem csak új színek és minták találhatóak, hanem a kettő különleges együttesei. Új kollekciójukban felfrissítették a már jól ismert fonott Codino karkötőiket is, és egy szín helyett három színű bőrből fonták össze őket. Az új színkombinációk tökéletesek a tavaszi és nyári szezonra, hiszen frissek és könnyedén ruhatárunk elengedhetetlen részévé válhatnak.

olvass tovább

Időtlen elegancia mindenkinek

  • 2017. január 24.

A qudo ékszerek könnyen magával ragadják az embert. Bőr karkötőik mind-mind kézzel készülnek Németországban, a legnagyobb odafigyelés mellett, exklúzív, olasz marha és bárány nappabőrből. A bőrök belülről ki vannak bélelve így nagyon kényelmesek.

olvass tovább

Horgonyozz le a kedvenceid mellet!

  • 2017. január 23.

A Paul Hewitt márka már régóta magával ragadott minket. Az időtlen elegancia találkozása az Észak-Német életstílussal az, ami jellemzi ezt a márkát. Szövet és bőr horgonyzáras karkötőik igazi klasszikusokká válhatnak a ruhatáradban, hiszen többféle szín közül is választhatunk. A téli kedvenceink a bordó és a sötétzöld karkötők.

olvass tovább

qudo, a színtiszta harmónia

  • 2015. június 25.

Időtlen elegancia, letisztult dizájn, harmonizáló színek – a nappabőrből, allergiamentes acélból, 925 sterling ezüstből, rózsaaranyból, Swarovski kristályok és ásványok felhasználásával készült karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat és medálokat gyártó német qudo collection márka kézzel készített, prémium minőségű ékszerei a Colors Jewelry Concept forgalmazásában már Magyarországon is elérhetők.

olvass tovább

Paul Hewitt

  • 2014. november 10.

A Preppy stílus már órában is elérhető. A Paul Hewitt volt az első olyan óragyártó, amely már 2009-től készít órákat és egyéb kiegészítőket. A német cég mára világszinten ismerté vált NATO óraszíjas órák mellett a karkötők, övek, mandzsetták és egyéb kiegészítők széles választékát kínálja a vásárlóknak.

olvass tovább

Szikrázz Te is!

  • 2014. április 08.

„Ezt találtam ki."- hozta Petra a rajzát, amelyen csillogó kövekkel díszített, filigrán karkötő volt látható. 12 éves lányom első terve.

olvass tovább

Innovatív kollekció a Pandorától

  • 2014. március 22.

30 évvel az első személyre szabható karkötő után megérkezett a PANDORA legújabb, teljesen új koncepción alapuló kollekciója, az Essence. A felejthetetlen pillanatokat megörökítő hagyományos Pandora karkötő mellett megjelent letisztult és elegáns sorozat darabjai a viselőjük életét leginkább meghatározó értékeket hivatottak kifejezni.

olvass tovább