Kulcsszó keresés /


TOP10: Őszi manikűr ötletek bordóval

  • 2019. szeptember 18.

A bordó szín egyet jelent az ősszel. Szeretjük becsempészni ezt a mély színt az öltözékünkbe is. Mi most azonban olyan manikűr tippeket hoztunk el, melyekben jellemzően a bordó szín dominál.

olvass tovább

Top 10: babarózsaszínt a körmeidre is

Kétségtelen, hogy az idei tavaszi-nyári szezon legtrendibb színe a rózsaszín, annak is leginkább a púderes, világos változata. Nemrég összegyűjtöttük, hogyan tudod a legstílusosabb outfiteket összeállítani ezzel a csodás árnyalattal, most pedig hoztunk tíz tippet, hogy a körmeid is babarózsaszínek legyenek.

olvass tovább

Top10: Manikűr ötletek az ősz színeivel

  • 2018. október 06.

Ősszel gyakran előkerülnek a föld színei a ruháink tekintetében. Azonban ez az az évszak, ahol bőven válogathatunk kedvünkre a szebbnél-szebb árnyalatokból körmünk lakkozását illetően. Ehhez segítségül hoztunk Nektek egy Top10-es képes listát. Lapozzátok át!

olvass tovább

Top10: a szürke minden árnyalatát a körmeinkre

Az őszhöz tökéletesen passzol a szürke, ami a közhiedelemmel ellentétben cseppet sem unalmas. Ezúttal manikűr tippeket hoztunk, amelyekben ez a csodás, könnyen variálható szín dominál. Kifejezetten elegáns hatást nyújt feketével vagy ezüsttel kombinálva, de akkor is nagyon jól mutat, ha valamilyen élénkebb színnel kombináljuk. Íme, a mi kedvenceink!

olvass tovább

Manikűr tippek: elegáns színek a közeledő őszre

Hamarosan beköszönt az ősz, így kénytelenek leszünk átrendezni a gardróbunkat, elővenni a kabátokat, és kicsit más színekhez nyúlni, mint eddig. Ez teljes mértékben így van a körömlakkok terén is, hiszen az őszi hangulathoz valahogy nem illenek a kanári sárga színek. Éppen ezért összegyűjtöttük, hogy milyen színű körömlakkokat érdemes viselni idén ősszel!

olvass tovább

Top10: egyszerű, de nagyszerű manikűr ötletek

Mind tudjuk, hogy a kevesebb néha több, és most ennek szellemében gyűjtöttünk össze csodás manikűr ötleteket. Tökéletes választás lehet bármelyik, ha esetleg esküvőre, vagy valamilyen hivatalos eseményre készülünk, vagy ha ragaszkodunk egy színhez, de mégis szeretnénk feldobni egy kicsit.

olvass tovább