Top10: manikűr ötletek, ha még nincs kedved búcsút mondani a nyárnak

Lassan kénytelenek leszünk elbúcsúzni az év egyik legszebb időszakától, és felkészülni a hűvösebb, kicsit lassabb hétköznapokra. Bár nem árt már az új időszakra hangolódni, akkor sincsen semmi baj, ha egy kicsit még a nyár előnyeit szeretnéd élvezni. Ezúttal olyan manikűr ötleteket hoztunk, amelyeknek köszönhetően garantáltan nyárias hangulatod lesz még egy ideig!

olvass tovább

Top5: stílusos manikűr tippek a fesztiválszezonra

  • 2018. május 06.

Az időjárás már abszolút a nyár közelségét érezteti velünk, ráadásul így egyre közelebb kerülünk a várva várt nyaralásokhoz, és a fesztiválszezonhoz is. Ezért most az utóbbira szeretnénk pár ötletet adni, egészen pontosan azzal kapcsolatban, hogy milyen manikűrrel érdemes majd az idei szezonban készülni, ha szeretnénk trendik és stílusosak lenni.

olvass tovább

Top10: húsvéti manikűr ötletek

Még pár nap van húsvétig, így ha nem tudod, hogy milyen legyen éppen a manikűröd, mi mindenképpen valamilyen alkalomhoz illőt javaslunk. Lehet mintás, vagy egyszerűen csak aranyos cukorka színű, az egészen biztos, hogy a tavaszi hangulathoz és a nyuszis ünnephez tökéletesen fog illeni!

olvass tovább

Top10: kifinomult pasztell és púder színű manikűr ötletek tavaszra

  • 2018. március 12.

A tavasz azt jelenti, hogy végre bátran viselhetünk színeket, különösen pasztell és púderes színeket. Nekünk a szezonban manikűr fronton is ezek lesznek a kedvenceink, ezért most a legszebb pasztell köröm ötletekről állítottunk össze egy galériát, amiben mindenki találhat kedvére valót, aki a kifinomult stílus kedvelője!

olvass tovább

Könnyed elegancia: nude-fekete manikűr ötletek

  • 2018. február 02.

A fekete és a nude szín is a szolid visszafogottság megtestesítője, így ha ezeket a körmeinken viseljük, akkor biztosak lehetünk benne, hogy megjelenésünk stílusos és kifinomult. Egy-egy egyszerűbb mintával kifejezetten izgalmassá tehetjük a manikűrt, azonban semmi esetre se feledkezzünk meg az örök érvényű igazságról: a kevesebb néha több!

olvass tovább

Top10: kifinomult manikűr ötletek lilával

Ha szeretnél a januári, kicsit szürkébb hétköznapokba egy kis színt vinni, azonban nem szeretnél túl harsány árnyalatokat viselni, akkor mi a visszafogott, mégis stílusos lilát javasoljuk. Gyönyörű manikűröket készíthetünk ezzel a színnel, hiszen nagyon jól mutat világosabb és sötétebb árnyalatban is, különösen ha arannyal, feketével vagy fehérrel kombináljuk!

olvass tovább