Kulcsszó keresés /


Őszi kézápoló kisokos

  • 2020. október 07.

Az őszi szezon beköszöntével itt az ideje, hogy lecseréljük a dekorációt az otthonunkban, kicsit átvariáljuk a ruhatárunkat, emellett pedig tanácsos lehet a szépségápolási rutinunkon is változtatni. A bőrünket egyrészt már a nyári meleg, napos idő is megedzette, illetve azt sem szabad elfelejtenünk, hogy hamarosan már kifejezetten hideg lesz, így fel kell készülnünk arra, hogy a bőrünk valószínűleg ki fog száradni. Most ahhoz szeretnénk pár tanácsot adni, hogy hogyan maradhat a kezünk ebben az időben is ápolt!

olvass tovább

Felejtsük el a kézfertőtlenítőt?

  • 2020. szeptember 17.

Amióta megjelent a koronavírus, mindenkinél van kézfertőtlenítő, a zsebében, a táskájában, a kocsijában, az íróasztalán és szinte egész nap használjuk is. Így próbáljuk megvédeni magunkat a vírustól. De vajon mit szól ehhez a bőrünk? Megkérdeztük Dr Pónyai Katinka bőrgyógyászt.

olvass tovább

Abszintot minden kézbe!

  • 2013. január 17.

Amióta kijártad az óvodát, a kézmosásra már nem kell figyelmeztetni. Felnőttként azt kell megtanulnod, hogy az ápolt kéz legalább olyan fontos, mint a tiszta, higiénikus kéz.

olvass tovább

Tanácsok az ellenálló kezekért

  • 2011. július 23.

A kéz is kiemelt helyen szerepel a testrészek listáján: a szép, ápolt női kéz felkeltheti a férfi érdeklődését. Lehet, hogy egy profi manikűrözés akár egy egész héten át kitart, viszont, ha házimunka közben gumikesztyűt visel, akkor egy házi körömfestés is kibírhat egy hétvégét.

olvass tovább

Kézápolás felsőfokon

  • 2009. június 09.

Ápolt kéz - kellemes érintés. Egy kézcsók, egy meghitt vacsora, egy kézfogás. Életünk legkellemesebb pillanatai is kínossá válhatnak, ha kezeinken meglátszanak a megerőltető munka, a káros környezeti hatások, vagy a könyörtelenül rohanó idő nyomai. Ilyenkor megpróbáljuk elrejteni őket, és így gyengéd simogatások, érintések maradhatnak el.

olvass tovább