Kulcsszó keresés /


Emberi szerelem vs, feltétel nélküli szerelem

  • 2020. február 16.

Kezdem azzal, hogy ejtve van a téma, nagyon sok szempontból. Kerülik az emberek, mert sérülést társítanak hozzá, magához a tiszta szerelemhez. Közben meg arról van szó valójában, hogy nincsenek tisztában az igazi értékességével, ami mindentől mentesen, tényleg az igazi boldogságot nyújtja. Miért van ez?

olvass tovább

Akadályokon át is téged akarlak

  • 2019. november 19.

Bármilyen nehézséggel is szembesüljünk az életünk során, lelkünk legfontosabb támasza, az erőnk megnyilvánulása, minden esetben az a bátor felelősségvállalás, és szembenézés lesz, amivel képessé válunk, a kíméletlen őszinteségre: az önmagunknak adott válaszaink tükrében, a világra kitekintve vagy az emberi kapcsolatainkat megélve. Erről beszélgettünk Balk Henriettel, az Ikerláng oldal szerkesztőjével.

olvass tovább

Az út lélektől-lélekig : Beszélgetés Balk Henriettával, az Ikerláng oldal szerkesztőjével

  • 2019. október 19.

A látható világon túli világ mindig is foglalkoztatta az embereket. A lélekkapcsolatok, lélektalálkozások témája azonban, sokak számára megfoghatatlan, misztikus csoda vagy pusztán a naiv emberek bolondsága. Semmi más. Ma azonban egyre több olyan élmény és tapasztalat birtokában élhetünk, ami elhozhatja azt a felismerést, hogy igenis létezik egy intelligens Rendező, egy Teremtő Erő, ami mindannyiunk sorsában ott munkálkodik és, Aki valójában összekapcsol bennünket. A kulcs ezekben a találkozásokban maga a LÉLEK. A Gondviselés pedig lélektől – lélekig köt össze bennünket, a végtelen SZERETET, nagy közös EGYségében.

olvass tovább

Ikerlángok a hétköznapokban! Az a bizonyos megcsalás

Szerintem néha le kell menni a gödör aljára. Két csúnya sztorink volt a bizalom szempontjából, az elsőnél bekajáltam, hogy változik és dolgozik magán, de átvert. Ez a következő le és kibukásnál derült ki. Na, ott már elég erős és kitartó voltam, hogy válaszút elé állítsam, csinálja és jön velem, vagy megy a picsába?! Ezt is tanulnom kellett!

olvass tovább

Ikerlángok a hétköznapokban (1.rész)

  • 2017. december 19.

Egy beszélgetés ihlette ezt az írás, és elgondolkodtam. Tudod, azon szerencsések közé tartozom, aki elmondhatja, hogy a férjem az ikerlángom, aki nekem ez életben megadatott, bár én egyszerűen csak a másik felemnek, vagy a jin jangjaként szoktam nevezni. És, hogy miért is írtam, hogy az áldás az néha bizony átok is lehet, mert amennyire magasra visz, annyira tud mélyre is zuhanni benne az ember.

olvass tovább