Kulcsszó keresés /


Top10: így viselj hajcsatokat

Mostanában még sokkal inkább előtérbe kerül a kényelmes hajviselet, mint általában, azonban nem feltétlenül kell a kócos kontyokhoz ragaszkodnunk. Ha szeretnénk frissen mosott, kiengedett hajjal dolgozni otthon, vagy éppen boltba menni, akkor praktikus lehet feltűnő hajcsatokat választani, amelyek nem csupán praktikusak, de bizony a megjelenésünkön is sokat dobhatnak, így egyből jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben.

olvass tovább

Top30: csodás hajszín árnyalatok és frizura ötletek tavaszra

Tavasszal nem csak a természet újul meg, és kezd el teljes pompájában ragyogni, hanem bizony nekünk sem árt egy kicsit felturbózni a megjelenésünket, és változtatni, vagy legalább frissíteni a külsőnkön. Ehhez most hajszín, illetve frizura tippeket hoztunk, ugyanis talán a hajunkkal tudjuk a legegyszerűbb, ám legkreatívabb változásokat elérni. Mutatjuk a tavasz legstílusosabb hajviseleteit!

olvass tovább

Bohém nyári trend: dobd fel kis fonatokkal a kócos hajad

  • 2017. május 22.

Ennél kényelmesebb trendre aligha számíthatunk a hajunkat illetően, hiszen idén nyáron a kissé kócos, kis fonatokkal és hajékszerekkel díszített hajviselet a legdivatosabb. A fesztiválszezonra tökéletes, hiszen könnyű elkészíteni, nem kell vele sokat foglalkozni, és egészen biztosan bármilyen megpróbáltatást túlél velünk.

olvass tovább

10 szuper frizura azoknak, akik szeretik középen elválasztani a hajukat

  • 2016. augusztus 21.

A középen elválasztott haj letisztult, mégis modern hatást kelt, így nem meglepő, hogy újra népszerű hajviselet. Akkor sem kell aggódnod, ha - ahogy nekünk sem, - neked sincs tökéletesen szimmetrikus arcod, amihez jól passzolna a középválaszték, könnyen csalhatsz egy kicsit és kb. fél centivel kisebb szemed felé tolhatod az elválasztást, így elérve a tökéletes végeredményt. Íme, egy kis hajinspiráció!

olvass tovább

9 frizura a múltból, ami napjainkban is hódít

  • 2016. augusztus 08.

A húszas évek göndör fürtjei, vagy a nyolcvanas évek lófarkai legendásak. Mivel azt mondják, ahogy a ruhadivat, úgy a frizurák is évtizedről évtizedre visszaköszönnek a hétköznapokban, az előbb említett klasszikus hajviseletek is visszatérnek 2.0 verziójukban. Következzenek múltbéli hajstílusok modern megfelelői!

olvass tovább

10 haj a '80-as évekből, amik beleégtek a retinánkba

  • 2015. augusztus 25.

A tupír évtizede - nevezhetnénk így is a nyolcvanas éveket. Ezeket a frizurákat sosem felejtjük el, olyan hatással voltak a divatra, az emlékezetünkre, meg a tupírfésűgyárak forgalmára. A következő 10 sztár pedig előszeretettel viselte is ezeket a hajakat.

olvass tovább

7 könnyű nyári frizuratipp

  • 2014. július 25.

Mit csinálhatunk a hajunkkal, ha épp nincs kedvünk a legnagyobb melegben állni a hajszárító alatt? Összegyűjtöttük nektek kedvenc nyári hajviseleteinket, amiket viszonylag gyorsan és egyszerűen el tudtok ti is készíteni. Ráadásként ajánlunk hozzá néhány terméket, amivel még szebb lesz az eredmény.

olvass tovább

Praktikus nyári frizurák minden alkalomra

  • 2014. május 30.

Végre minden kétséget kizáróan, visszafordíthatatlanul kitört a nyár – a hőmérséklet emelkedésével azonban nem csak a pulcsikat cserélgetjük lenge topokra és a farmerokat falatnyi szoknyákra, de érdemes a mindennapos szépségápolási rutinunkat és hajviseletünket is kicsit újragondolni.

olvass tovább

Lófarokdivat egykor és ma

  • 2014. május 17.

A lófarok az a hajviselet, mely talán a legambivalensebb szerepeket töltött be jó darabig a szépségiparban. Ennek megfelelően persze az átlagember fejében is egyszerre jelenik meg a csapzott és a gondosan, professzionális precizitással kimunkált változatokban. Divat & Stílus |Divattörténet |Lófarokdivat egykor és ma Lófarokdivat egykor és ma 2014. május 16. A lófarok az a hajviselet, mely talán a legambivalensebb szerepeket töltött be jó darabig a szépségiparban. Ennek megfelelően persze az átlagember fejében is egyszerre jelenik meg a csapzott és a gondosan, professzionális precizitással kimunkált változatokban. Annyi biztos, hogy jó pár éve nemcsak a dolgozó mindennapok, hanem az alkalmi megjelenés része is, de persze ez nem volt mindig így. Sztárjaink segítségével álljon itt egy kis lófarok-történelem.

olvass tovább

Tavaszi hajtrend: messy hair

  • 2014. május 01.

A kócos, nyári strand feelinget idéző hajviselet idén tavasszal különösen trendinek számít. Épp olyan, mint az esti zuhanyzáshoz röptében felkontyolt haj, amit soha többé nem sikerül ugyan olyanra megcsinálni. Nézd meg, hogyan érheted el a „messy” hatást és hogyan készíts belőle egy minden alkalomra hordható kontyot pár perc alatt!

olvass tovább