Kulcsszó keresés /


Egyenes haj roncsolódás nélkül - Kipróbáltuk a L'Oreal Steampod-ot

  • 2019. április 07.

Akinek egyenes a haja, az többnyire göndörről álmodozik, akiknek viszont hullámos tincseik vannak, sokkal elégedettebbek lennének a szögegyenes frizurával. Szerencsére mindkettő érdekében tehetünk a különböző hajformázóknak hála, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy ezek közben mennyire sérülnek a hajszálaink. A L'Oreal Steampod hajvasalója azt ígéri, hogy csodás, tartósan egyenes fürtöket varázsol, miközben a hajunkkal is kíméletesen bánik. Kíváncsiak voltunk, hogy ez valóban így van-e, és a Notino-nak hála ki is próbálhattuk!

olvass tovább

Újdonság a Syoss-tól – hosszantartó végeredmény festett hajra

  • 2015. április 03.

Rengeteg nő festi a haját. Néha nagy kihívást jelent fényesen és szalonszépségűként tartani a festett hajat, miközben a legújabb frizuratrendeket követjük. Ez az oka, amiért a Syoss bevezetett egy új professzionális termékcsaládot – minőségi színvédő hajformázó termékeket szépségszalon ihlette színrétegző hatással – mely védi a hajszínt a kifakulástól, káprázatos fényt nyújt és tökéletes, hosszantartó tartást ad.

olvass tovább

Fesd, formázd, ápold!

  • 2009. augusztus 10.

A nyári szabadság idejére sokan szeretnek új frizurákat, új színeket kipróbálni. Egy új hajszínnel még a legegyszerűbb frizurát is megbolondíthatjuk. A hajszínt bőrtónusunk kiegészítéseként és vonásaink kiemelésére használjuk. De hogyan lehetnénk eközben kíméletesek a hajunkkal? Bemutatkozik a Braun Satin Hair Colour, a Braun első, hőhatáson alapuló hajformázó-családja, amely kifejezetten a festett haj formázásához és ápolásához készült.

olvass tovább

got2b sex appeal - Szexis hajformázó férfiaknak

  • 2008. május 15.

Egy gyönyörű virágcsokorral, szerelmes versekkel, vagy gyertyafényes vacsorával? Ugye, te is gondolkoztál már azon, mivel lehet legkönnyebben elcsábítani a nőket? Most tavasszal már feromontól „illatozó” frizurával is hódíthatnak a férfiak!

olvass tovább