Kulcsszó keresés /


A leghatásosabb gyógyteák

Bizonyos betegségek esetén nem kell feltétlenül gyógyszerhez nyúlnunk, elég, ha egy megfelelő gyógyító teát kiválasztunk, és azt rendszeresen fogyasztjuk, amíg jobban nem leszünk. De milyen fajtái is vannak ennek a természetes kúráló szernek? Lássunk néhány példát!

olvass tovább

Gyógyteák az ünnepekre és a téli szezonra

  • 2018. december 25.

Karácsonyi díszítésben tündökölnek a városok, a bevásárlóközpontok és az otthonok is. Meghitt esték forralt borral, meleg teával a vendéglőben, vagy otthon a fűtőtest mellett. Leesik a hó, jönnek a mínuszok és sajnos, ezzel együtt sokszor a megfázások, betegségek is. Ilyenkor a gyógyszerek helyett vagy mellett igyunk gyógyteákat!

olvass tovább

Stresszoldó és nyugtató teák

Egy hosszú, fárasztó nap után, vagy a stressz oldására, és kezelésére nyugodtan készíts magadnak egy nagy bögre gyógyteát, ugyanis bizonyított tény, hogy a gyógyteák nem okoznak függőséget, javítják a kedélyállapotunkat, és emellett segítenek a feszültség enyhítésében is.

olvass tovább

Hogyan igyál több vizet?

  • 2018. február 21.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az egészséges táplálkozás és minden diéta legelemibb alapköve, hogy minél több folyadékot, lehetőség szerint vizet, zöld és gyógyteát juttassunk a szervezetünkbe. Most ahhoz adunk tippeket, hogy miként veheted rá magad a fokozott vízfogyasztásra.

olvass tovább

Lélekmelengető gyógytea receptek

A hűvös napokon egy finom, meleg teánál, nincs is jobb dolog a világon. A tea jótékony hatását, a világ számos pontján már régóta használják tudatosan. A teákban használt különböző gyógynövények és levelek gyógyítói ​​tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek mély hatással vannak a fizikai, érzelmi és energetikai testünkre.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 21.

  • 2014. május 21.

A mai napon keresd meg minden történésben a tanulságokat, és old meg mint egy játékos feladványt. Ma ezoterikus programok, filmnézés, gyógytea kúrák ideje van. Napi megerősítés: eddigi gondolataim, érzéseim juttattak el oda, ahol most vagyok, tudom,ha megváltoztatom a gondolataimat, érzéseimet, bármin változtathatok, akárhol is vagyok.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. február 3.

  • 2014. február 03.

A mai napon bízz a megérzéseidbe, ne ess semmilyen túlzásba. Ma ápold a lelkedet, végezz vízkúrákat, fogyassz gyógyteákat. Napi megerősítés: az intuíciómba mindig bízhatok, figyelek lelkem üzeneteire.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 3.

  • 2013. október 03.

A mai napon töltődj fel a Természet energiáival, sok-sok nagy lélegzetvétellel, ami az életed. Ma törődj egészségeddel, gyógyítsd, vagy gyógyíttasd magad talpmasszázzsal, kezelésekkel, gyógyteákkal, egészséges ételekkel, és gondolatokkal. Napi megerősítés: körülöttem van a mindent tápláló univerzum és ráhangolódom az élet Forrására.

olvass tovább

Jiaogulan, az ötlevelű ginseng

  • 2009. január 30.

Dél-Kínában naponta teaként fogyasztják, melyből egész napra elegendő energiát és erőt merítenek. Este segíti az anyagcserét és a zsírok lebontását. Ázsia azon területein, ahol fogyasztják, a 100 éves kort elérő emberek száma átlagon felüli.

olvass tovább