Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselnénk farmerszoknyákat

Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk farmerszoknyákat, ha éppen minden rendben lenne a világban.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel farmerszoknyákat

Nem csupán a nyári, de az őszi szezonban is tökéletesen beépíthető a gardróbunkba a farmerszoknya, hiszen harisnyával és pulcsival is tökéletesen kombinálható, ráadásul csizmákkal és bőrdzsekivel is nagyon jól mutat. Most összeállítottunk egy galériát arról, hogy hogyan érdemes ebben az évszakban viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj farmerszoknyákat

Nagyon úgy néz ki, hogy a jó idő továbbra is tart, és egyre inkább úgy tűnik, hogy az igazi őszi idő idén elmarad, és egyszerűen csak tél lesz majd egyik napról a másikra. Azonban addig is szeretnék kiélvezni a napsugarakat és a kellemes hőmérsékletet, ezért arra buzdítanánk mindenkit, hogy viseljen szoknyákat, amíg lehet. A farmerszoknya igazi örök klasszikus, ezúttal azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: Így viselj csíkos felsőt

  • 2017. április 09.

A csíkos póló nem véletlenül alapdarabja a nemtörődöm stílust képviselő, francia nők ruhatárának. Sikkesen mutat farmer anyaggal – legyen az farmerszoknya, mom jeans vagy a legegyszerűbb egyenes szabású farmernadrág –, egy spagettipántos ruha alatt vagy A-vonalú szoknyával párosítva pedig lezser, esti megjelenés.

olvass tovább