Kulcsszó keresés /


Paradicsom consommé, tonhalgombóccal

Ennél frissítőbb levest ma nem fogsz találni! Nagy melegben nyáron csodálatos, de ha el akarod kápráztatni a vendégeid, akkor is tökéletes választás. Az áttetsző színtelen leves, nagyon intenzív paradicsom ízzel fog meglepni mindenkit, aki megkóstolja.

olvass tovább

4 jótékony hatású fűszer

Aki nem is foglalkozik a témával, az is tudja, hogy a fűszerek egy része jótékony hatással bír. A főzés közben előszeretettel használt növények friss vagy akár vásárolt szárított formában, egészségre gyakorolt hatásai nem hanyagolhatók el. Hoztunk nektek 4 jótékony hatással bíró fűszert.

olvass tovább

Az utolsó szamuráj - Honda HR-V 1.5 Turbo Sport CVT

Mélységesen tisztelem a japánokat. Ennek oka, hogy folyamatosan, időt nem kímélve törekednek a tökéletesség elérésére. Gondoljunk csak egy sushi szakácsra, aki éveken keresztül csak a rizsfőzés művészetét gyakorolja, vagy a szamurájokra, akik éveken keresztül voltak képesek a kard, hüvelyből való kivételét ismételni, hogy az tökéletes legyen. Mit jelent számunkra ez a tradíció? A fantasztikus autókat.

olvass tovább

Intimitás Gourmet - Vagyis Étel és szex!

Riport Hummel Zsolttal, aki az ételeken és a főzésen keresztül tudatosította magával a testi és lelki érintkezés lényegét. Olyan párhuzamokat fedezett fel a két terület között, ami által teljesen új megközelítésből érezhetjük és élvezhetjük a párkapcsolatok testiségét. Egészen az alapanyagoktól, azok minőségétől, az étkezés milyenségén át, az élvezeti értékének fokozásáig. Ugyanúgy, mint az intimitásban!

olvass tovább

Szakács akarsz lenni? Akkor ezt tudnod kell!

  • 2019. július 08.

Magyarországon az utóbbi időben újra divatos lett a vendéglátásban dolgozni, aminek több oka is van. Reflektorfénybe kerültek séfek, hiszen egyre több műsor szól a konyhatudományokról, online felületek ontják magukból a recepteket, és számottevő azon kapcsolódó szakmák száma, ami ehhez köthető. Tulajdonképpen nevezhetjük divathullámnak, de rengeteg társadalmi és gazdasági oka is van ennek.

olvass tovább

Bonduelle Színek kampány: százezreket inspirált!

  • 2018. április 24.

Nagy sikerrel zárult a Bondulle legújabb, „Színesítsd a tányérod” elnevezésű kampánya, amelyet azzal a céllal indított, hogy egyrészt hitelesen közvetítse a márka sokszínűségét, másrészt inspirálja, a főzés élményével ajándékozza meg közönségét. Az öt különböző színre épülő receptvideót közel 400 ezren nézték meg a Youtube-on, de a Facebook-on is népszerűek voltak.

olvass tovább

„Nekem is kell a kihívás!”- interjú Krausz Gáborral

A sármos séf a BRKLYN nevű étterem-bár csapatát erősíti pár hete, így ott találkoztunk vele az interjú kapcsán. Gábor nem csak a Séfek séfe című műsorban pörgött 120%-on, hanem a mindennapokat is így viszi végig. Miért is tenné máshogy, hisz lubickol a kihívásokban, és rengeteg megvalósításra váró ötlet lapul a tarsolyában. Ezekről beszélgettünk vele.

olvass tovább

Moziajánló: Rossz anyák karácsonya

  • 2017. november 07.

Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság… na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet.

olvass tovább