Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: viselj feltűnő fülbevalókat idén tavasszal

Amikor a tökéletes outfit összeállításán vagyunk, akkor nem elég kiválasztani a megfelelő cipőt és vagy ruhát, érdemes minél nagyobb figyelmet szentelni az apróbb kiegészítőknek is. Idén tavasszal ismét a fülbevalókat kerülnek a középpontba, ugyanis ha néhány látványosabb, feltűnőbb darabot választasz, akkor egészen biztosan trendi és stílusos leszel. Íme, a kedvenceink!

olvass tovább

Fülbevaló charmok

  • 2017. február 22.

Hallottatok már a fülbevaló charmokról? Ezekkel az apró medálokkal összeállíthatod a saját, egyedi fülbevalódat.

olvass tovább

Hogyan válassz ékszert a gyermekednek?

  • 2016. január 14.

Sokféle szempont alapján választhatunk ékszert gyermekünknek, mégis a legfontosabb, hogy ne essünk túlzásokba! A kicsik még nem tudják sem felmérni, sem megérteni egy drága ékszer értékét, így felesleges is gyémánt karátos fülbevalóval, vagy nyaklánccal megajándékozni őket.

olvass tovább

qudo, a színtiszta harmónia

  • 2015. június 25.

Időtlen elegancia, letisztult dizájn, harmonizáló színek – a nappabőrből, allergiamentes acélból, 925 sterling ezüstből, rózsaaranyból, Swarovski kristályok és ásványok felhasználásával készült karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat és medálokat gyártó német qudo collection márka kézzel készített, prémium minőségű ékszerei a Colors Jewelry Concept forgalmazásában már Magyarországon is elérhetők.

olvass tovább

Victoria Beckham sokkoló stílusevolúciója

  • 2015. január 08.

Hosszú út volt, nehézkes, és rengeteg flitterrel, óriási övcsattal, és karika fülbevalóval volt kikövezve, de a pillangó kikelt a bábból, és világméretű márkát épített letisztult stílusára. Nézzük meg, hogy telt Victoria Beckham elmúlt 14 éve!

olvass tovább

50 best look – Jennifer Aniston

  • 2013. november 22.

Húsz év alatt egy percet sem öregedett, és mindannyian Rachel Greenként emlékszünk rá. Volt Brad Pittje, ahogy most is van egy félistene, Jennifer Aniston háza táján kevés dolog változik, a stílusa sem egy ezek közül. Fantasztikus példa, egy sallangmentes Carrie Bradshaw, aki mindig kifogástalan, pedig húsz éve ugyanazt a formulát használja. Pántos szandál, fekete-fehér-piros vagy csillogó egyszerű, egyszínű ruha, diszkrét fülbevaló, kibontott, csillogó haj, és a napbarnított, csodásra tónusozott lábak. Kortalan klasszikus, nem volt mit kinőni, és belenőni sem kellett semmibe, hiszen megállt felette az idő. Íme tíz év 50 legjobb Aniston lookja!

olvass tovább

Római randevú - Liz Taylor ékszerei

  • 2013. november 08.

Idén megrendezésre került a Bulgari gondozásában egy kiállítás, mely visszatekintett a múltba, és elmesélte a Róma-központú ház dicső fejlődését az elmúlt közel 130 év alatt. 60 vintage ékszer került bemutatásra, köztük nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk és brossok is, bemutatva a márka legfontosabb mérföldköveit.

olvass tovább

A fülgyűrű az új őrület

  • 2013. június 25.

A világon először Budapesten mutatkozott be a Thomas Sabo új, 2013-as őszi-téli kollekciója. Az Ádám-villában rendezett sajtóbemutatón lehetett megcsodálni a legújabb ékszereket, amelyek a Sterling Silver ezüstön túl rózsaaranyban is csillogtak.

olvass tovább