Kulcsszó keresés /


Garantáltan válságálló befektetés az elégedett ügyfélkör

  • 2020. február 29.

A hazai piacon is egyre nagyobb teret nyer a válságállóság szempontjából kritikus ügyfélkiszolgálás területe. A több mint 1.500 üzletet tesztelő és 6.500 ügyfél véleményét felmérő ClientFirst Consulting kutatása rámutatott, hogy a magyar fogyasztók egyre érzékenyebbek, ami két dolgot jelent: egyrészt sokkal negatívabban értékelik a nem megfelelő bánásmódot, másrészt, ha valahol kiváló kiszolgálással találkoztak, hűségesebbek lesznek. A tanácsadó cég a „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” gálán több kategóriában is díjazta azokat a vállalkozásokat, akik kiemelt hangsúlyt fektetnek a fogyasztói élmény javítására.

olvass tovább

Ez az én életem

Tudjátok, azért volt tele az önbizalmam foltokkal és lyukakkal, mert az emberek szeretik kiélni a rosszindulatukat másokon. Úgy érzik feljebb kerülnek, ha a másikat lejjebb rugdossák és nem látják, hogy egy csomó energia befektetése után ők még mindig ugyanazon a lépcsőfokon toporognak és térdig gázolnak a rosszindulatban.

olvass tovább

5 időtálló dizájner darab, amire megéri gyűjteni

  • 2017. augusztus 31.

A ruhák azok, amelyekből valamiért sohasem elég, hiába folynak ki a szekrényünkből. Minden szezonban próbáljuk a legtrendibb, aktuális darabokat felkutatni, hogy tündökölhessünk a mindennapokban, mindezt úgy, hogy a pénztárcánk se ürüljön ki idő előtt. Azonban nem árt időnként tudatos döntéseket hozni, és időtálló darabokat vásárolni. Olyan kiegészítőket, amelyek bár nagyobb pénzbefektetéssel járnak, mégis hosszú éveken (évtizedeken) keresztül hű társaink lehetnek.

olvass tovább

Style kedvencek: a szezon legjobb high fashion darabjai

  • 2017. június 15.

A trendek meghatározói alapvetően mindig a legnagyobb divatházak, hiszen ők azok, akik már legalább fél évvel előre megmutatják a világnak, hogy mi az, amit a következő szezonban viselni fogunk, függetlenül attól, hogy hol vásárolunk. Mindemellett érdemes szem előtt tartani azt a tényt is, hogy egy-egy high fashion időtállóbb, és minőségibb is, így igazán jó befektetés lehet. Éppen ezért, most összegyűjtöttük a nyári szezon legjobbjait!

olvass tovább

Nemzetközi piacra törnek az iwiw egykori gazdái

  • 2016. január 11.

Virgo International néven közös céget hozott létre a Virgo Systems és a Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA). Az iwiw egykori alapító cége a nemzetközi piac meghódítását tűzte ki céljául, melynek eléréséhez januártól az SZTA befektetése is hozzájárul - írja a Világgazdaság.

olvass tovább

Bazár - Különleges napszemüvegek 15.000Ft alatt

  • 2015. április 14.

Bekopogott a tavasz, és megérkezett a napsütés! Ha nincs is büdzsénk a komplett ruhatárunk felújítására, válasszuk a kézenfekvő befektetést - egy modern és különleges napszemüveget, ami hűséges társunk maradhat éveken át (vagy amíg el nem hagyjuk).

olvass tovább

Bazár: A tökéletes bőrkabát

  • 2015. március 04.

Nincs olyan karakter, testtípus, stílus, vagy életkor, ahol ne működne tökéletesen egy jól szabott bőrkabát. A legegyszerűbb farmer-póló sava és borsa, rétegezhető, és remek befektetés. Íme a Stylemagazin kedvencei - minden árkategóriában.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 23.

  • 2015. február 23.

A mai napon élvezd az életed, számítson minden egyes pillanat. Ma ápold testedet, masszázs, pénzügyeid , befektetéseid intézése. Napi megerősítés: minden egyes pillanat, amit örömben, boldogságban töltök,ajándék önmagamtól.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. január 19.

  • 2015. január 19.

A mai nap jó alkalom remek új vállalkozásokat, befektetéseket indítani. Ma mélyülj el, figyelj befelé, zseniális ötleteid születhetnek. Napi megerősítés: Ráhangolódom a számomra legfőbb jóra és aszerint cselekszem.

olvass tovább

Bazár: Csodás bőrtáskák leárazva

  • 2015. január 03.

Megindultak a téli leárazások, online is elkezdhetünk vadászni, ha komoly összegeket szeretnénk spórolni. Designer vagy nem designer, egy bőrtáska mindig befektetés, mert hiába borsosabb az ára, ha elosztod a viselések számával, akkor sokkal jobban jössz ki... főleg ha 60 ezer forintot spóroltál első körben!

olvass tovább