Kulcsszó keresés /


Eljött a baráti összejövetelek ideje - olasz stílusban

  • 2015. május 05.

2015. április 28-án Budapesten járt az Aperol és Campari nemzetközi márkanagykövete, Loris Contro, aki fergeteges stílusban varázsolt másodpercek alatt igazi olasz nyáresti frissítőket - amelyeket otthon is könnyedén elkészíthetünk. Hozzá pedig könnyed, pikáns falatkákat tálalhatunk barátainknak, amelynek trükkjeiről Wossala Rozina mesélt.

olvass tovább

A Cruciani színpompás palettája

  • 2014. április 30.

2014. április 23-án bemutatásra került a Cruciani Hungary legújabb és legnépszerűbb vonala. Részt vehettünk mi is a rendezvényen, melyet a budapesti Higgs Field Galériába szervezett a márka. Az esemény kiemelt támogatói az olasz Vespa, illetve az Aperol cégek. A Caprai család tulajdonában lévő olasz Cruciani márka története Milánóban kezdődött. Az eredetileg minőségi felsőruházattal foglalkozó cég 2011-ben megalapította Cruciani C Luxury Pop irányvonalát. Egy darabka luxus, egy darabka Made in Italy életérzés, elérhető áron.

olvass tovább

LG hűtőszekrény Tévével és Info Centerrel

  • 2008. március 19.

Mi a helyzet a furcsa, elmés kombókkal a konyhában? Nos, hogy elkerülj minden felesleges érdemi kalóriaégetést, miközben kicipeled magad a kanapéról a hűtőig, az LG fogta magát és a hűtőajtóba szerelt egy 15 collos LCD tévét

olvass tovább