Kulcsszó keresés /


A nyers pasi, aki képtelen volt kimutatni az érzéseit

A nyers pasi rózsákban mérte a szerelmet. Ő maga utálta a virágokat, füvet is rühellt nyírni, főleg akkor, amikor a felesége már hetekkel előtte rágta a fülét, emelkedjen fel végre a kanapéról, és végezzen örömteli kertszépítést, mint más rendes férj. Egy napon azonban jól besokallt, és levágta a füvet. Végleg. A betonkeverő egy egész napon át zúgott a kertben, ami ott és akkor végérvényesen, és visszafordíthatatlanul megszűnt kert lenni, hepehupás, töredező, ronda beton borította be az egykori harmatos, élénkzöld fűszőnyeget.

olvass tovább

Eljött a baráti összejövetelek ideje - olasz stílusban

  • 2015. május 05.

2015. április 28-án Budapesten járt az Aperol és Campari nemzetközi márkanagykövete, Loris Contro, aki fergeteges stílusban varázsolt másodpercek alatt igazi olasz nyáresti frissítőket - amelyeket otthon is könnyedén elkészíthetünk. Hozzá pedig könnyed, pikáns falatkákat tálalhatunk barátainknak, amelynek trükkjeiről Wossala Rozina mesélt.

olvass tovább

A Cruciani színpompás palettája

  • 2014. április 30.

2014. április 23-án bemutatásra került a Cruciani Hungary legújabb és legnépszerűbb vonala. Részt vehettünk mi is a rendezvényen, melyet a budapesti Higgs Field Galériába szervezett a márka. Az esemény kiemelt támogatói az olasz Vespa, illetve az Aperol cégek. A Caprai család tulajdonában lévő olasz Cruciani márka története Milánóban kezdődött. Az eredetileg minőségi felsőruházattal foglalkozó cég 2011-ben megalapította Cruciani C Luxury Pop irányvonalát. Egy darabka luxus, egy darabka Made in Italy életérzés, elérhető áron.

olvass tovább

LG hűtőszekrény Tévével és Info Centerrel

  • 2008. március 19.

Mi a helyzet a furcsa, elmés kombókkal a konyhában? Nos, hogy elkerülj minden felesleges érdemi kalóriaégetést, miközben kicipeled magad a kanapéról a hűtőig, az LG fogta magát és a hűtőajtóba szerelt egy 15 collos LCD tévét

olvass tovább