Kulcsszó keresés /


Hányszor adtam túl sokat?

Rettenetesen fájdalmas magad elé nézni, szinte a könnyektől alig látni, kicsit fuldokolni. Érezni, hogy most zuhanás lesz, nyüglődés, és fájdalom. Tudni, hogy el fogsz veszni - rombolni, szenvedni, és sírni fogsz. Szinte némán, félholtan nyúlsz a kezek után.

olvass tovább

A horoszkópod elárulja milyen barát vagy

Sajnos nem csak a szerelemben csalódhatunk, hanem a barátokban is. Ennek következménye, hogy vannak emberek, akik nagyon könnyen tudnak barátságot kötni, míg mások sokkal nehezebben engedik a másikat a bizalmába. A barátság az egyik legeslegfontosabb kötelék, ami két embert összeköthet, de vigyázz, mert ennek ellenére nem az önfeláldozásról szól, hanem az egymás megértéséről, az egymás iránti tiszteletről, és az egymás segítéséről, ha szükséges.

olvass tovább

Adni, adni és adni - A túlzott nagylelkűség ára

  • 2022. május 09.

Kicsi korunktól azt tanítják nekünk, hogy segítsünk másoknak, álljunk ki a jó célokért, azonban előfordulhat, és kissé túlzásba visszük ezt. Így mások könnyen a fejünkre nőhetnek, és megtörténhet, hogy a másoknak nyújtott segítség éppen már a mi kárunkra válik.

olvass tovább

Szerelmesnek lenni úgy, hogy közben önmagad maradsz

  • 2021. október 19.

Manapság igen sok pár említi problémaként azt, hogy nehezen tudnak úgy közel maradni egymáshoz, hogy azt egy életerős és bensőséges kötelékként is éljék meg. Ugyanakkor panaszkodnak az önfeláldozás sötét oldalára, vagy arra, hogy kompromisszumokat kell kötniük, és fel kell adniuk bizonyos aspektusokat saját magukból, ahhoz, hogy a kapcsolatukban ténylegesen jelen lehessenek. A valóság az, hogy ez a két dolog gyakran kéz a kézben jár.

olvass tovább