Kulcsszó keresés /


Igenis szét kell csúszni ahhoz, hogy a végén jól legyél

„Minden sikeres Férfi mögött egy Nő áll.” De arról miért nem beszélünk ennyire nyíltan, hogy mi van akkor, ha a Nő összeroppan a ránehezedő súly alatt? Miért nem beszélünk nyíltan az idegösszeomlásról? Miért szégyelljük még mindig ezt? Az idegösszeomlás egy létező állapot, és nem csak idegen szóként van jelen az Értelmező Kéziszótárban.

olvass tovább

'-Mi a baj? - Semmi!' - 10 női mondat valódi jelentése

A férfiak azt szokták mondani, hogy a nőket nehéz megérteni, vagy legalábbis nem túl egyszerű eligazodni a gondokozásukon. Azért egy jól működő párkapcsolatban, vagy egy barátságban nem kellene, hogy ez problémát jelentsen, azonban azt mi is beismerjük, hogy előfordul, hogy időnként nem teljesen arra gondolunk, amit verbálisan közlünk. Összeállítottunk egy hasznos listát arról, milyen esetekben érdemes egy kicsit a szavak mögé nézni!

olvass tovább

Fogd meg a kezem

Úgy érzem, elég ideje ismerlek és eleget tettünk le az asztalra ahhoz, hogy belül egy benső hang súgja és kéri, nyújtsam feléd a kezem. Persze nem fizikai értelemben.

olvass tovább

Mitől veszíti el az érdeklődését az egyik fél a kapcsolat iránt?

  • 2023. június 29.

Akármilyen módon is ér véget egy kapcsolat, talán az egyik legfájdalmasabb kérdés az, hogy vajon miért veszítette el az érdeklődését irántunk a másik? Sokszor magunkat okoljuk ebben a helyzetben és nehéz tiszta fejjel mérlegelni, hogy mi állhat valójában a dolog mögött. Egy párterapeuta elmondja, hogy mik a leggyakoribb okai az érdeklődés elvesztésének.

olvass tovább