Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - szeptember 13.

  • 2012. szeptember 13.

Ma tegyél valami különlegeset a vizek érdekében, például mondj egy mantrát, áldást. Ma menj társaságba, szervezz közösségi programokat. Napi megerősítés: Megtisztítom és magamhoz veszem a vizet, amely éltet.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - Péntek június 1.

  • 2012. június 01.

Bár irtózom a rutintól, az általam beépített napi gyakorlatok, alapot, biztonságot jelentenek. Persze jól átgondolom, hogy mi az, amire minden áldott nap energiát szánok. Számomra ilyen a meditáció, a mantrázás és a futás. Ez egyfajta külső és belső építkezés. Ezekbe a tevékenységekbe fektetett energia megsokszorozódva tér vissza hozzám, frissnek érzem magam tőlük és jó érzés annak biztos tudatával indítani és zárni a napot, hogy hosszú időkre merítkezem belőlük.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XII. / Szombat

  • 2012. március 10.

Rajongok a tavaszi napsütésért! Talán azért van ez így, mert áprilisban, tavasszal születtem, s mint kos szülöttnek véremben van a tavasz, az újjászületés iránti szenvedély. Mindig rengeteg erőt gyűjtök magamba az erkélyes napozások alkalmával, s szívesen használom fel a kora tavaszi napokat (késő őszig), hogy a reggeli fényekben, napsütésben az erkélyen meditáljak vagy kiüljek a malámmal (buddhista meditációs füzér) mantrázni. Engem nem zavar az újpesti közlekedés utcai zsivaja, kiválóan tudok befele figyelni.

olvass tovább