Kulcsszó keresés /


6 egyszerű módja, hogy növeld az önbizalmad

  • 2017. december 12.

Legbelül mindannyian bizonytalankodunk. Azt mondjuk, nincs most erre időnk, arra meg nincs pénzünk, és a motiváció is hiányzik. Talán léteznek ezek az akadályok, de a legnagyobb gát, ami visszatart minket attól, hogy elérjük, amit akarunk, az az önbizalomhiány. Te is bizonytalankodsz. Ismerd be, és az alábbi hat tippet megfogadva növeld önbizalmadat, hogy elérhesd álmaidat.

olvass tovább

Az önbizalomhiány jelei

A megjelenésed, a viselkedésed és a kisugárzásod is árulkodik arról, mennyire vagy biztos saját magadban. Egy önbizalommal teli ember, vonzó és nagyon pozitív jelenség. Az önbizalmad építésére is rengeteg lehetőséged nyílik, amennyiben felismered, hogy nincs elég. Csak azt építed, amiről tudod, hogy nincs elég és szeretnéd, ha több lenne. Ha tovább olvasva több dolog is igaz rád, akkor gondold át, mivel tudnád erősíteni az önbizalmad.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - július 26.

  • 2012. július 26.

Ha az életünkből törölni tudnánk akár egyetlen jelentős eseményt is, teljesen más emberek lennénk. Talán magabiztosabbak vagy épp önbizalomhiányosabbak. Sajnos vagy szerencsére, eseménytől függően, nem tudjuk megváltoztatni a múltat, csupán másképp tekinthetünk rá. Ahelyett, hogy kudarcaink tárházának tekintenénk, ahogy legtöbben teszik, jelenlegi és jövőbeli sikereink kulcsaként is tekinthetünk rájuk ha meg tudjuk fejteni az üzenetüket.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 7.

  • 2012. június 07.

A mai nap legalkalmasabb pénzügyeink , kötelességeink teljesítésére. A mai nap koncentrálhatsz arra, hogy legyőzheted a bizonytalanságodat, önbizalomhiányodat. Napi megerősítés: Mindenem megvan, Bőségben élek, magabiztos vagyok.

olvass tovább