Kulcsszó keresés /


Miért neheztel rád a környezeted, amikor végre szeretni kezded önmagad

  • 2023. március 10.

Előfordul, hogy amikor elkezded végre szeretni és tisztelni önmagad, akkor a környezeted furcsállni fogja és talán nem túl jó szájízzel nézik majd a benned zajló változásokat. Ennek számos pszichológiai oka van, egyik ezek közül általában az, hogy sokkal többször fogsz nemet mondani nekik dolgokra és valljuk be ezt nem szokták meg.

olvass tovább

A legrosszabb dolog, amit tenni tudsz az az, ha vársz

  • 2022. november 26.

Bizonyára hallottál már arról a híres sült galambról meg arról, hogy nem igazán fog a szádba repülni, ha csak széttárt karokkal várod és nem teszel érte semmit. Ugyanez igaz az életedben lezajló változásokra is, tehát vedd a kezedbe az irányítást és tegyél az életedért! Nem kell különösebben nagy dolgokra gondolni, hiszen pár kis lépés is elég ahhoz, hogy változásokat idézz elő az életedben.

olvass tovább

Esztétikus és kényelmes? A modern fehérneműk mindkettőt teljesítik

  • 2022. november 01.

A fehérnemű nem lehet tabutéma, hiszen a mindennapi életünk része, és ez mindkét nemre és minden korosztályra vonatkozik. Helyes, sőt szükséges beszélni a fehérneműkről, az aktuális trendekről, modellekről és így tovább. Természetesen a divat és a vele járó különböző változások ezen a területen is közrejátszottak. A modern fehérneműk jellemzője a kényelmes viselet és az esztétikai szempontok kombinációja, amely az aktuális trendek alakjában ölt testet. Ez nemcsak a női fehérneműkre igaz.

olvass tovább

A boldogságot nem máshol, hanem magunkban kell megtalálni - Dolgok, amiket külföldre költözés után megtanultam

  • 2022. szeptember 29.

Egy új országba való költözés sokszor az egyik legizgalmasabb dolog, ami felrázza az életünket, átkalibrál minket, és felfedi önmagunk olyan részeit, amelyekről nem is tudtuk, hogy léteznek. Íme néhány értékes tanulság, amit megtanultam, amikor úgy döntöttem belevágok és új életet kezdek egy idegen országban család és barátok nélkül.

olvass tovább

Tudatos tervezéssel a sikeres babavárásért

  • 2022. július 23.

Ma már egyre több pár tudatosan hozza meg a döntést: kisbabát szeretnének. Erre azonban testileg és lelkileg is érdemes felkészülni. Már a várandósság időszakában elvégzendő teendőkről, kötelező vizsgálatokról, ajánlott életmódbeli változásokról sokat hallhatunk, pedig már a fogantatást megelőzően sokat tehetünk azért, hogy kisbabánk egészségesen születhessen, és később is megfelelő módon fejlődhessen.

olvass tovább