Stílusiskola: így viselj télen (mű)bőr nadrágokat

  • 2017. november 26.

A bőr vagy műbőr nadrágok kétségtelenül az egyik legszexibb alapdarabok, amiket télen viselhetünk. Basic oufitekhez, de különlegesebb összeállításokhoz is tökéletes választás, hiszen jól mutat farmerrel, műszőrmével, illetve kötött anyagokkal is. Megmutatjuk, hogy szerintünk hogyan érdemes viselni idén télen!

olvass tovább

Stílusiskola: fekete és fehér a téli minimalizmus jegyében

  • 2017. november 22.

Nem véletlenül szokás olyan sokszor emlegetni, hogy a kevesebb néha több, és szerintünk ez az outfitünk összeállításakor is vezérelv lehet időnként. Annál is inkább, mivel a fekete és fehér kombinációja kifejezetten Visszafogott, letisztult hatást kelt. Ezúttal a kedvenc téli fekete-fehér összeállításainkat rendeztük galériába.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj szoknyákat télen

  • 2017. november 21.

Az, hogy egyre hidegebbre fordul az idő, és reggelente már fagypont alá kerül a hőmérséklet nem jelenti azt, hogy ne hordhatnánk szoknyákat. A titka mindössze annyi, hogy válasszunk hozzá csinos, kényelmes harisnyákat, így nem csak csinosak lehetünk, de fázni sem fogunk. A következő galéria után egészen biztosan mindenkit meggyőzünk arról, hogy a szoknyának ilyenkor is van létjogosultsága!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld idén a szövetkabátot

  • 2017. november 20.

A borús, egyre hidegebb idő megköveteli, hogy elővegyük a szekrényünkből, vagy beszerezzük a tökéletes télikabátot. Ha egyszerre szeretnél csinos lenni, és átvészelni a hideget, akkor mi mindenképpen a szövetkabátokat javasoljuk. Szintén bármilyen stílussal egyszerű kombinálni, mutatjuk is, hogy hogyan!

olvass tovább

Stílusiskola: télen fehéret? Minden mennyiségben!

  • 2017. november 18.

A téli időszakban inkább a sötétebb színeket, és leginkább a feketét preferáljuk, pedig a fehér is nagyon jó választás lehet, különösen akkor, ha úgy döntünk, hogy tetőtől talpig fogjuk viselni. Most ehhez gyűjtöttünk össze inspiráló képeket, melyek közül a kedvenceiket meg is találjátok a most következő galériában!

olvass tovább

Stílusiskola: divat inspiráció az ünnepre hangolódáshoz

  • 2017. november 16.

A karácsony a legtöbb ember számára – néha még a Grincseknek is – az év egyik legjobban várt időszaka. Ilyenkor ott a céges buli, karácsonyi party a barátainkkal, karácsonyi vacsora a családunkkal, karácsonyi ebéd a szerelmünk szüleinél, ezért mindvégig a legjobb formánkat kell hoznunk, de legalábbis nem árt, ha kényelmesen, de mégis csinosan és stílusosan öltözünk fel. Ehhez ez alkalommal Carolina Herrera ünnepi kollekciójából hoztunk ötleteket.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj nude színeket ősszel és télen

  • 2017. november 14.

Úgy gondoljuk, hogy a nude színek nem csak tavasszal és nyáron, de esőben, hóban, télben, szélben, tehát bármikor megállják a helyüket, sőt, egy kis változatosságot csempésznek az egyébként jellemzően sötét összeállítások közé. Ezért most a kedvenc őszi-téli nude színű outfitjeinket gyűjtöttük össze, reméljük, hogy Ti is ihletet kaptok!

olvass tovább

Stílusiskola: 20 outfit, ami szívesen magunkra kapnánk a hidegben

Hideg van, ez már hivatalos. És csak egyre hidegebb lesz, így legszívesebben ki sem bújnánk a takaró alól reggelente. Viszont mivel nem mellőzhetjük az életet három teljes hónapig, ezért jobb, ha megbarátkozunk azzal, hogy vészesen közelít felénk a tél. Persze, van pár outfit, amelyekkel könnyedén védekezhetünk a hűvös idő ellen, sőt, még stílusosnak is érezhetjük magunkat közben, ezért most 15 olyan összeállítást gyűjtöttünk össze, amit mi bármikor szívesen viselnénk!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld az ősz egyik kedvenc színét, a barnát

  • 2017. november 09.

Ősszel szívesen viselünk olyan színeket, amelyek a természet sokszínűségét tükrözik, így érthető módon az egyik kedvencünk ilyenkor a barna. Remekül lehet fehérrel, feketével, de akár élénkebb színekkel is kombinálni. Most összegyűjtöttük a kedvenc szettjeinket, amelyben ez a csodás szín reflektorfénybe kerül!

olvass tovább