Stílusiskola: outfit ötletek Alicia Vikander-től

  • 2018. október 03.

Alicia Vikander kislányos bájával, és lenyűgözően természetes kisugárzásával bárkit képes egy pillanat alatt elvarázsolni. A világ az Anna Kareninának köszönhetően figyelt fel rá, majd A dán lánynak köszönhetően igazi világhírnév, és több elismerés, közöttük egy Oscar-díj is következett. Legutóbb a Tomb Raider-ben láthattuk Lara Croft szerepében a mai napon 30 éves színésznőt, akinek a legjobb outfit ötleteit gyűjtöttük most össze!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Josephine Skriver-től

  • 2018. szeptember 30.

A gyönyörű, dán származású modell a Victoria's Secret angyal csapatának állandó tagja, akit olyan magazinok címlapján láthattunk már, mint a Vanity Fair, a Harper's Bazaar vagy éppen a Vogue. Mivel stílusa mindig lenyűgöző, ezért ezúttal tőle hoztunk megfontolandó outfit tippeket!

olvass tovább

Stílusiskola: az ősz kedvence a kígyóbőr minta

Arról már korábban is írtunk, hogy a szezon egyik legtrendibb darabjai az állatmintás ruhadarabok lesznek, azonban nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a kígyóbőr minta az, amit semmi esetre sem hagyhatunk ki a ruhatárunkból. Fehérrel, szürkével, feketével, barnával és khakivel is tökéletes, mi egyszerűen imádjuk!

olvass tovább

Újrahasznosított anyagokból készült légtalppal érkezik a legújabb Air Max

  • 2018. szeptember 28.

Az utcai viseletre megálmodott Air Max cipők új generációjával rukkol elő a Nike, amely a természeti jelenségek képi világából meríti az ihletet. A Nike Air Max 720 modell viselője amellett, hogy szó szerint a levegőben jár, mindezt környezetkímélő módon teszi: a cipőben található légbetét ugyanis 70%-ban újrahasznosított anyagokból készül.

olvass tovább