Stílusiskola: így viselj magas derekú nadrágokat

A magas derekú nadrágok nem csak kényelmesek, de mindenkinek jól állnak, és lássuk be, nagy segítségünkre vannak abban az esetben, ha nem tökéletes az alakunk. Elegánsabb cipővel vagy sportcipővel egyaránt jól mutatnak, illetve crop topokkal is bátran párosíthatjuk őket, ha célunk az igazán stílusos megjelenés.

olvass tovább

Stílusiskola: szettek, amelyek miatt alig várjuk, hogy végre nyár legyen

Már azok is kezdik megelégelni a telet, a hideget és a sok csapadékot, akik alapvetően odavannak az évszakért, mi viszont már tényleg semmi másra sem tudunk gondolni, csak a nyárra. Bár egyelőre csak álmodozunk róla, azért megengedtük magunknak azt a luxust, hogy a legjobb nyári outfiteket válogattuk össze, melyek miatt csak még inkább várjuk, hogy megérkezzen a legmelegebb évszak.

olvass tovább

Stílusiskola: hótaposóban is csinosan

Mivel nagyon úgy tűnik, hogy a tél - és vele együtt a hó - egyelőre nem akar távozni, ezért kénytelenek vagyunk alkalmazkodni, és egyelőre minél több réteg ruhát, és minél vastagabb csizmát magunkra húzni. Természetesen ilyenkor a legjobb barátainknak számítanak a hótaposók, és talán úgy gondoljuk, hogy ezáltal az egész megjelenésünk meg van lőve, azonban van egy jó hírünk: hótaposóban is lehetsz csinos. Ezt most bizonyítjuk is!

olvass tovább