Stílusiskola: így lehetsz sikkes és csinos a nyaralás alatt

Bár a nyaralásról elsőként valószínűleg a vízpart és a fürdőruhák jutnak eszünkbe, azért a legtöbben arra szoktunk törekedni, hogy minél jobb formában sétálgassunk a tengerparton, vagy minél csinosabban induljunk városnézésre. Ebben természetesen a hőség sem állíthat meg minket, és most összegyűjtöttük azokat az outfiteket, amelyeket mi is szívesen viselnénk a nyaralás során!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit tippek a mindig csodás Meghan Markle-től

A gyönyörű Meghan Markle-nek sikerült az, amiről lányok milliói álmodoznak: népszerű színésznőből hercegnővé avanzsált. Mi többnyire nem tudjuk eldönteni, hogy a frizuráját vagy kifogástalan öltözködési stílusát irigyeljük és imádjuk-e jobban, azonban most az utóbbi mellett döntöttünk, és születésnapja alkalmából a legjobb outfitjeit tartalmazó galériát állítottunk össze!

olvass tovább

Stílusiskola: fehérrel a meleg ellen

Ha te sem bírod a hirtelen jött nyári forróságot, és kín szenvedést okoz kitalálni, hogy mit húzz magadra ahhoz, hogy ne gyulladj meg, akkor mi azt javasoljuk, hogy válassz minél több fehér ruhadarabot, ugyanis ezekben egyszerűbb lesz átvészelni a kánikulát. Arról nem is beszélve, hogy kifejezetten csinos és stílusos lehetsz!

olvass tovább

Stílusiskola: így lehetsz csinos, amikor legszívesebben nem viselnél semmit

Egész júniusban és júliusban amiatt panaszkodott mindenki, hogy nincs is igazi nyár, és jó idő... nos, most abszolút úgy érezhetjük, hogy az időjárás kárpótol bennünket. Napsütés, forróság, már-már elviselhetetlen meleg. Ilyenkor joggal érezhetjük, hogy legszívesebben inkább nem is viselnénk semmit, pedig bizony így is lehetünk csinosak! Mutatjuk is, hogy hogyan!

olvass tovább