Kulcsszó keresés /


Jótékonysági vacsora Kiss Norbival a Sulyom Tájétteremben St Andrea borokkal

  • 2021. augusztus 02.

Jótékonysági vacsorát szervez Kiss Norbi világ és többszörös Európa bajnok autóversenyző szeptember 15-én, délután 4-től a Tisza tónál Sarudon a térség egyik legkülönlegesebb és legminőségibb gasztronómiai kínálatát nyújtó Sulyom Tájétteremben. Norbi ezzel is segíteni szeretné alapítványa, a Macskaárvaház állatmentő munkáját. A hatszoros magyar bajnokként is jegyzett állatvédő autóversenyző kezdeményezése mellé nem csak Kücsön Gyula az étterem tulajdonosa, de Komjáthy Andrea ügyvezető és Berecz Ádám séf is odaállt, így mindannyian önkéntes munkában látják vendégül Norbi jótékonykodó vacsora partnereit.

olvass tovább

A Valentin nap, másként…

Bevallom férfiasan, hogy soha nem hozott igazán lázba ez nap, pedig volt olyan, hogy nagyon szerelmes voltam egy hölgybe, de számomra ettől még nem lett különleges ez a nap. Aztán ahogy közeledett, mégis mindig lelkesen készültem rá, foglaltam asztalt egy étteremben, vettem kisebb ajándékot, csokit, virágot, de volt olyan is, hogy ezt az étteremre bíztam (ők meg jól átvertek).

olvass tovább

Home office menü 30 perc alatt

  • 2020. március 30.

Az elkövetkezendő időszakban nagyon sokan otthonról dolgozunk, így nem csupán a munkarendünk, de a teljes életvitelünk, ezáltal pedig az étrendünk is megváltozik. Az ebédszünet fogalma is átalakul, egy ideig nem ugrunk ki a közeli étterembe, inkább otthon dobunk össze valami gyorsat a betárazott alapanyagokból, miközben próbáljuk a gyereket is lefoglalni. Elsőre nehéz kihívásnak tűnhet a 30 perces ebédidőben megoldani a család étkeztetését, de a Bonduelle segít pár egészséges és gyorsan elkészíthető ebédtippel, hogy közösen vészeljük át ezt a nehéz időszakot.

olvass tovább

Új színfolt a belvárosi éttermek sorában, megnyilt az AUM Natural a belvárosban

  • 2020. március 06.

Kakashere, tengerisün, vízibivaly - ilyen és hasonlóan izgalmas alapanyagokkal borzolja a kedélyeket a hazai gasztrovilág Thaiföldet is megjárt fenegyereke, Varga Dániel, séf. A fővárosban a második egységet nyitják, az első étterem, az AUM tavaly óta üzemel nagy sikerrel a Flórián téren, az AUM Natural, szintén ázsiai-magyar fúziós progresszív konyhát képvisel Budapest szívében, a Hajós utcában. Autentikus alapanyagok, gondosan megkomponált tányérok és egy nagy adag kreativitás tökéletes harmóniája: ez a hamisítatlan Aum életérzés.

olvass tovább

Randizz magaddal

  • 2019. december 12.

A bakancslistám megvalósítható pontjai között előkelő helyen áll az étteremlátogatás egyedül. Régóta vágyom rá, hogy ellátogassak egy étterembe, ahol bármit választhatok kedvemre, úgy, annyit és azt ehetek, amennyit éppen szeretnék. Másik nagy vágyam egy, a francia filmekből ellopott pillanat: a reggeli napsütésben kint ücsörögni egy csendes kis kávézó teraszán, eszpresszót szürcsölgetve könyv, laptop, vagy bármiféle figyelemelterelő eszköz nélkül – egyedül, mintha magammal randevúznék. A fejemben már meg is fogalmazódtak a tényleges egyedüllét, a magammal randizás pozitív hatásai.

olvass tovább

Exkluzív vacsorák a Gourmet-n

  • 2019. május 07.

Történetének legizgalmasabb nemzetközi séf-felhozatalát ígéri az idei OTP Bank Gourmet fesztivál, ahol egy moszkvai csúcsétterem, egy két Michelin-csillagos bécsi és egy Michelin-csillagos szöuli étterem séfjei adnak exkluzív vacsorát. Részletek a gourmetfesztival.hu-n.

olvass tovább

Király Viktor az elsők között váltott a vadonatúj hibrid Toyota RAV4-re

  • 2019. május 01.

Sosem látott modellinvázióba fogott a Toyota 2019-ben: a világ legzöldebb autógyártója egyetlen év alatt 7 vadonatúj modellt mutat be Európában, amelyről a vállalat egy elegáns esemény keretében, a Várkert Bazárban, a Bazaar Eclectica étteremben megrendezésre került bemutatón tájékoztatta a hazai sajtót. Az esemény ugyanakkor kiváló apropóul szolgált ahhoz is, hogy bejelentsék: a márka magyarországi hibrid nagykövete, Király Viktor ezentúl egy vadonatúj Toyota RAV4 hibridet használ majd. Viktor 2,5 évvel ezelőtt, egy Toyota C-HR volánja mögött ismerkedett meg a környezetbarát hibrid elektromos hajtással, azóta pedig a környezettudatos, zöld autózás elkötelezett híve lett.

olvass tovább

Új versenytársat kaptak a fővárosi prémium éttermek: megnyitott a Felix Kitchen&Bar

  • 2019. április 25.

Hogyan fér meg egymás mellett egy több, mint 140 éves történelmi épület, az ázsiai és a magyar konyha, valamint a város legjobb aranygaluskája? A választ a Várkert Bazár mellett, az Ybl Miklós téren érdemes keresni, ahol bámulatos enteriőrrel és fantasztikus ételkínálattal megnyitotta kapuit a hazai gasztronómia új trónkövetelője, a Felix Kitchen&Bar. Ezzel pedig a tavaly felújított, és eredetileg Ybl Vízház néven ismertté vált épületegyüttesbe a gasztronómiai megújulás is megérkezett.

olvass tovább