Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj kifinomult nude színeket tavasszal

Az, hogy a most következő színek semlegesek, cseppet sem jelenti azt, hogy unalmasak lennének, sőt! Tavasszal és nyáron nem csupán harsány színekkel és mintákkal hívhatjuk fel magunkra a figyelmet, az is tökéletes lehet, ha kicsit visszafogottabb, kifinomultabb árnyalatokat választunk. Éppen azért most olyan outfiteket rendeztünk egy galériába, amelyeket csodás nude színű ruhadarabokkal álmodtak meg!

olvass tovább

A sorozatos megcsalás okai

  • 2025. március 14.

Azt hihetné az ember, hogy a nőcsábászokat könnyű kiszúrni, mégis vannak olyan nők, akik újra meg újra beleszaladnak ebbe a csapdába. Balszerencse? Rossz családi minták? Tényleg csak a másikban van a hiba? Most megpróbálunk utánajárni, miért lehet, hogy valaki folyton csak hűtlen férfiakba botlik.

olvass tovább

Óriás méhek és japán cirkusz a Szigeten

  • 2025. március 12.

Egy hosszabb távú fejlesztés első jeleiként az idei Szigeten számos újdonsággal találkozhatunk. Már a bejáratnál érezhetjük, hogy egy új világba csöppenünk, belépve pedig bőven lesz mit felfedezni. A kulturális sokszínűség és a műfaji változatosság azonban továbbra is a Sziget legnagyobb vonzereje marad. Sok fellépőt ismerünk már, de most érkezett néhány igazán izgalmas a nem zenei programok közül is.

olvass tovább

10 kulcsszó, amit ismerned kell a japán konyhaművészetről

  • 2025. március 12.

A japán gasztronómia világszerte elismert precizitásáról, kifinomultságáról és az összetevők iránti mélységes tiszteletről. A hazánkban immár 15 éve jelenlévő NOBU-birodalom helyi képviselője, a NOBU Budapest most betekintést nyújt a japán konyhaművészet 10 legfontosabb fogalmába Schreiner Gábor, a NOBU executive chef-jének segítségével, amelyeknek köszönhetően jobban érthetjük és élvezhetjük ezt a fajta kulináris világot!

olvass tovább

Kedves Múlt!

Sajnos van, hogy említésre sem méltatnak téged. Pedig nem kell félni tőled. Én is sokszor elgondolkodtam már, hogy mit is mondhatnék neked. Most is rengeteg minden kavarog a fejemben.

olvass tovább

5 alapanyag, amely nem hiányozhat a konyhádból tavasszal

Tavasszal erősen ajánlott az egészséges ételek fogyasztása, amelyekkel pótolhatjuk a télen felhasznált vitaminokat. Mivel ilyenkor jellemzően könnyebben náthásak leszünk, ezért jó tudni, hogy számos növény a most következők közül kifejezetten jó lehet arra, hogy a megfázás tüneteit enyhítsük. Mindemellett természetesen rengeteg finom ételt készíthetünk belőlük.

olvass tovább

Most is jó helyen vagy - pontosan ott, ahol lenned kell

  • 2025. március 05.

Hihetetlenül könnyű ebben a társadalomban - ahol a közösségi média felölel mindent - körülnézni, és folyamatosan összehasonlítani magunkat más emberekkel. Úgy érezzük, hogy nem tartunk ott, ahol szeretnénk, mintha hiányozna valami, ami mindenki másnak megvan. Azt érezzük, hogy mások sokkal sikeresebbek vagy boldogabbak, szórakoztatóbbak nálunk. Az igazság az, hogy mindenki ugyanezt érzi időről időre.

olvass tovább