Stílusiskola: outfit tippek Dua Lipa-tól

A albán származású angol énekesnő úgy robbant be a köztudatba, hogy nekünk pislogni is alig volt időnk. Bár még csak 22 éves, mégis a fél világ a lábai előtt hever, és milliók buliznak slágereire. Erre nekünk is lesz lehetőségünk, ugyanis az idei Sziget egyik legjobban várt fellépője az énekesnő, és mivel stílusa mellett sem mehetünk el szó nélkül, ezért most tőle hoztunk pár outfit ötletet!

olvass tovább

Stílusiskola: amikor a több jobb - viselj feltűnő mintájú ruhadarabokat

Tavasszal és nyáron sokkal szívesebben viselünk színes és mintás outfiteket, és mi mindenkit csak buzdítanánk, hogy az idei szezonban bátran dobja el a "kevesebb néha több" elvet, és inkább viseljetek feltűnő mintájú darabokat. Ezeket természetesen könnyedén lehet kombinálni basic darabokkal, így az egyszínű felsőknek vagy farmeringeknek sem kell majd a szekrényben maradniuk.

olvass tovább

Stílusiskola: kényelmes és csinos - így viseld a jumpsuitokat

A meleg nyári napokon a legegyszerűbb felkapni egy lenge szellős ruhát, ugyanis sokszor még a gondolata is ijesztő, hogy nadrágokba, vagy feszülős felsőkbe bújjunk. Azért, hogy a nyári ruhákon kívül valami más kényelmes ruhadarabot is viselhessünk, a legjobb ötlet beszerezni néhány kezeslábast, hiszen így nem kell órákig gondolkozni azon, hogy hogyan kombináljuk a ruhadarabjainkat, ráadásul egészen biztosan csinosak és stílusosak leszünk.

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Penélope Cruz-tól

Bár Penélope Cruz már 44. születésnapját ünnepelte a múlt héten, mégis mind a mai napig kétségtelenül ő az egyik leggyönyörűbb színésznő. Csodás kisugárzásával, finom, mégis tüzes stílusával bárkit pillanatok alatt levesz a lábáról, ráadásul az ízlése is hibátlan. Azért, hogy ez bizonyítsuk, most a színésznő legjobb szettjeit gyűjtöttük össze!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a klasszikus fehér felső plusz farmer szettet

A fehér póló plusz farmer örök klasszikus, azonban cseppet sem unalmas. A kevesebb néha több elvén elindulva különösen nagy kedvencünk lehet, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a nyári melegben sokszor nincs túl sok kedvünk öltözködni. Ráadásul azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a farmer lehet egy hosszú nadrág, short, de akár szoknya is...

olvass tovább