Dr, Váradi Éva

Dr. Váradi Éva vagyok, coach és mentál tréner. Olvasd el a honlapomon, miben tudok Neked személyesen is segíteni: www.evecoach.com

Erős nő vs. Erősködő nő

Naponta kapom a kérdést, hogy vajon mi számít minek? Naponta olvasok cikkeket, ahol a szenvedő nő az "erős nő, mert ő ezt is kibírja" (ez csak egy driver, egy coach tud Neked segíteni), és naponta olvasok olyat is, hogy "miért nem kell az erős nő senkinek" (ezek pedig szégyelljék magukat, amiért arra használják a tollat, hogy hiedelmeket ültetnek el emberek fejében).

olvass tovább

Mit tegyél, amikor szenvedsz?

Szenvedés. A legtöbb ügyfelem ezt a kifejezést a szerelmi bánattal kapcsolja össze. Igaz, szenvedünk sokszor munka miatt, az életünkben fennálló hiányállapotok miatt, veszélyesnek ítélt helyzetek miatt, mégis mind közül a legjobban a szerelmi kínok rántják el a figyelmünket.

olvass tovább

Ha idővel úgyis megbocsátasz, miért nem bocsátasz meg azonnal?

Megbántott. Megbántódtál. Dühös vagy. Aztán ellenséges. Hibást keresel. Olyan válaszokra találsz, amitől csak még mérgesebb leszel. Olyan válaszokhoz és olyan emberekhez jutsz, akik pár év múlva, vagy hetek múlva már jelentéktelenek lesznek. Amikor elmúlnak azok az érzések, amiket nem a szíved táplál, mindent máshogy látsz. Mintha egy rossz álomból ébredtél volna.

olvass tovább

Hogy találd meg az Igazit?

Van, aki azt vallja, ahhoz, hogy megtaláld, keresned kell. A kereséstől azonban a legtöbb ember befeszül, érezted már? Hirtelen megannyi kérdés merül fel. Hol keressem? Melyik fórumon? Ha nem keresem, hogyan talál meg? A kérdések pedig lehet, hogy meggátolnak a lépésekben. Hogyan?

olvass tovább