Dr, Váradi Éva

Dr. Váradi Éva vagyok, coach és mentál tréner. Olvasd el a honlapomon, miben tudok Neked személyesen is segíteni: www.evecoach.com

Mit tegyél, amikor szenvedsz?

Szenvedés. A legtöbb ügyfelem ezt a kifejezést a szerelmi bánattal kapcsolja össze. Igaz, szenvedünk sokszor munka miatt, az életünkben fennálló hiányállapotok miatt, veszélyesnek ítélt helyzetek miatt, mégis mind közül a legjobban a szerelmi kínok rántják el a figyelmünket.

olvass tovább

Ha idővel úgyis megbocsátasz, miért nem bocsátasz meg azonnal?

Megbántott. Megbántódtál. Dühös vagy. Aztán ellenséges. Hibást keresel. Olyan válaszokra találsz, amitől csak még mérgesebb leszel. Olyan válaszokhoz és olyan emberekhez jutsz, akik pár év múlva, vagy hetek múlva már jelentéktelenek lesznek. Amikor elmúlnak azok az érzések, amiket nem a szíved táplál, mindent máshogy látsz. Mintha egy rossz álomból ébredtél volna.

olvass tovább

Hogy találd meg az Igazit?

Van, aki azt vallja, ahhoz, hogy megtaláld, keresned kell. A kereséstől azonban a legtöbb ember befeszül, érezted már? Hirtelen megannyi kérdés merül fel. Hol keressem? Melyik fórumon? Ha nem keresem, hogyan talál meg? A kérdések pedig lehet, hogy meggátolnak a lépésekben. Hogyan?

olvass tovább

Mi a „lezárás”?

Mostanában heves gondolatmenetekbe keveredtünk barátokkal és ügyfelekkel, hiszen a szavak sokszor mindenkinek mást jelentenek. Ezért nehéz a kommunikáció tudománya, hiszen nem csak azért felelek, amit mondok, hanem időnként talán azért is, amit ebből a másik megért. Ennek oka, hogy a szavaknak nem csak nyelvtani értelme van, hanem logikai, sőt érzelmi szintje is.

olvass tovább