STYLELIFE


Áfonyás sajttorta muffin

  • 2015. április 06.

Nem véletlen, hogy az áfonya az egyik legkedveltebb bogyós gyümölcs, hiszen hihetetlenül egészséges. Mindössze egyetlen adag áfonya annyi antioxidánst tartalmaz, mint amennyi 5 adag sárgarépában vagy brokkoliban megtalálható. Rendszeres fogyasztása csökkenti a különböző szív-és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, a szürkehályog, és egy tucat öregkori betegség kialakulásának kockázatát is. Szóval az áfonya szép és jó, de valljuk be igazán jellegzetes, savanykás íze miatt szeretjük. Na, meg a kékeslila színéért, aminek hála bármelyik sütit fel lehet dobni vele!

olvass tovább

Húsvétra: Citromos Túró torta

  • 2015. április 05.

Régóta megálmodtam, egy könnyű a hagyományoshoz hasonló túró tortát, természetesen nem túróból hanem valamilyen növényi összetevőből és a tofura esett a választásom. Semleges íze miatt bármilyen fűszert, ízvilágot magába fogad. Legjobb barátja a citrom héja és leve, mert a citrom teszi igazán „ túró” jellegűvé. A citrom frissessége szerintem nagyon illik a tavaszhoz és a húsvéthoz. Citromos Túró torta

olvass tovább

A narancs nemcsak finom

  • 2015. április 05.

A narancs azon túl, hogy az egyik legízletesebb gyümölcs és tele van C-vitaminnal, több más szempontból is igen értékes kiegészítője lehet a mindennapi étrendednek. Természetes immunrendszer erősítő, és segít megelőzni, adott esetben leküzdeni, a megfázást és az influenzát. További indokokat gyűjtöttünk össze, hogy miért is érdemes a lédús gyümölcsöt rendszeresen fogyasztani.

olvass tovább

2016-ban Magyarországon a Bocuse d’Or európai döntője!

  • 2015. április 03.

2016. május 10-11-én Magyarország, azon belül is a Hungexpo – Budapest területe ad otthont a világ legrangosabb séfversenyének, a Bocuse d’Or európai döntőjének. Az esemény kapcsán világossá válik, kik a kontinens legígéretesebb séfjei, hiszen a zsűri tagjai Budapesten választják ki azokat az európai országokat, amelyek részt vehetnek a Bocuse d’Or 2017-es lyoni világdöntőjén.

olvass tovább

Hozzátáplálás haladóknak 10-12 hó

  • 2015. április 02.

Erre az időszakra általában az jellemző, hogy a babák egyre növekvő kedvvel és kíváncsisággal kóstolgatják a különböző ételeket. Akik eddig nem nagyon kedvelték az evés eme formáját, ebben az időszakban általában már nekik is megjön az étvágyuk. Ha nem túlzottan fűszeres, erős, túl sós az ételünk és nincs benne adalékanyag, ízfokozók (pl. leveskockákban, kész fűszerkeverékekben), akkor nyugodtan megkínálhatod már a kicsit is a család ételéből.

olvass tovább

A hely, ahol otthon vagyok

  • 2015. március 30.

Miközben eddigi életem csak azzal telt, hogy a mindennapok stresszét és fáradalmait valahogyan megpróbáltam magam előtt tolva újra és újra orvosolni, eljött az idő, hogy magamba nézzek és egy teljesen más megközelítéssel próbáljam fitté és boldogabbá tenni magam.

olvass tovább

Az Intimissimi új Active sportkollekciója

  • 2015. március 30.

A legtöbb fékezhetetlen sportolónő jól tudja, hogy bármely mozgásformához elengedhetetlen a megfelelő fehérnemű. Az Intimissimi erre az igényre válaszolva, létrehozta az Active Kollekciót, amely csupa praktikus, ugyanakkor kifinomult ízléssel megtervezett darabból áll, és azoknak a nőknek szól, akik örökké mozgásban vannak.

olvass tovább

8 hozzávaló, amit ki kell próbálnod!

  • 2015. március 30.

A régi főzőműsorokban még vágyakozva néztük a hozzávalókat, és arra gondoltunk, mi sohasem főzhetünk itthon olyan egzotikus ételeket, mint a híres külföldi sztárszakácsok. Szerencsére ez mára megváltozott, a legtöbb keleti fűszert akár már a sarki boltban is elérhetjük, a főzés egyfajta divat lett, nekünk pedig érdemes lenne olyan dolgokat is a hétköznapok részévé tenni, amiről eddig azt sem tudtuk, hogy ehető!

olvass tovább

A hitelesség művészete

  • 2015. március 30.

Az üzleti és privát életben egyaránt fontos a hiteles, önbizalmat, és önelfogadást sugárzó, meggyőző magatartás. Ugyanezt a belső harmónián és helyes önértékelésen alapuló hozzáállást kell sugároznunk környezetünk felé is, ellenkező esetben vélt hitelességünk és meggyőző erőnk csak hamis imitáció, silány utánzat. Kellemetlen érzés, amikor senki nem vesz komolyan, ugye? A hiteles emberi magatartás nemcsak tanulható, de ösztönösen művészi szintre emelhető. Hogyan lehetséges ez?

olvass tovább