Kulcsszó keresés /


PREMIER! A minőség mértékegysége az őszinteség - nálunk mutatja be első szólódalát Bodor Áron

Az Esti Kornél frontembere: a kis klubkoncertektől kezdték, majd a Belvárosi fesztiválon át a Budapest Parkig folytatták, miközben minden nyáron majdnem mindegyik hazai fesztivál állandó szereplői is voltak. Nemcsak a tini lányok rajonganak értük sőt, az évek múltával azt lehet róluk is már mondani, hogy egy generáció nőtt fel lassan rajtuk. Az Esti Kornél marad látszólag a bázis a tagoknak, miközben különböző mellékszálak is kinőnek a földből: ilyen például a Lázár tesók is, vagy Bodor Áron legfrissebb projektje, A Csendesebb részem. Ennek apropóján ültünk le beszélgetni a két fős formációval: hogyan, miképp és miért? Az interjú végén pedig Rohonczi „Festy" Anita rendezésében megnézhető premierként az első közös számuk, az Égve hagytam videoklipje is.

olvass tovább

9 ikonikus menyasszonyi ruha

  • 2017. február 16.

A földön sikló selyem suhogása, egy eldobott rózsacsokor, és a boldogító igen – szinte nincs olyan nő, aki ne képzelte volna el az esküvőjét legalább egyszer. Persze az oltár előtt álló nagy Ő-n kívül a másik fontos részlet az esküvői ruha. Ehhez számos mese, film, videoklip, és maga a történelem is ihletet adhat. Íme kilenc ikonikus darab a nagy napra!

olvass tovább

Az a szerelem, amikor valaki más boldogsága fontosabb, mint a sajátod - Lány a film noirból

Lana Del Rey, azaz a film noir lány, akitől a címbeli idézet származik, 1985. június 21-én született New Yorkban. Az énekesnő, aki arról híres, hogy nem szívesen mutatkozik nyilvános rendezvényeken, ma ünnepli tehát a 31. születésnapját. A különleges képi-és hangvilággal bíró videoklipjei, az őt körülvevő misztikum egy pillanat alatt ikont varázsolt belőle, és be kell vallanunk, mi is rajongunk ezért a megmagyarázhatatlan jelenségért. Elisabeth Woolridge Grant az eredeti neve, és a jól felépített mende-mondával ellentétben sosem volt hajléktalan, egy nagyon is tehetős, new yorki családba született, de a Lana mítoszhoz ez is hozzátartozik. Most az ő stílusalbumába lapoztunk bele:

olvass tovább

18 sztárpár, akik egy videoklip erejéig sem szakadtak el egymástól

  • 2016. február 13.

Ha esetleg a One Direction extagjának január 28-án megjelent, az internetet lavinaként elöntő videoklipje elkerülte volna a figyelmedet, eláruljuk, a forró videóban betekintést nyerhetünk Gigi Hadid és Zayn Malik immár hivatalos párkapcsolatának kulisszái mögé. A sztárvilágban azonban nem egyedi eset, hogy a celebek szerelmüket bizonyítva videóra veszik kapcsolatukat.

olvass tovább

Megjelent Horányi Juli első dala

  • 2015. május 08.

Horányi Julit az X-Faktorban ismerhette meg a nagyközönség, ugyanis az énekesnő az underground után a mainstreamben is szerette volna kipróbálni magát. Ennek az útnak a következő állomásaként ma büszkén mutatja be: Electrical című első saját dalát és a hozzá tartozó videoklipet.

olvass tovább

Mit jelent igazából a wedding crasher?

  • 2015. február 12.

Minden netes csapból a Maroon 5 új videóklipje folyik, amit természetesen mi is imádunk! Mivel azonban itthon, talán/szerencsére nem elterjedt jelenség az úgynevezett "wedding crashing" , most leírjuk nektek mit is jelent valójában ez a mostanában egyre többet hallott kifejezés. Amíg a filmvásznon látjuk vicces, azt azonban jobb elkerülni, hogy esetleg velünk essen meg, ezért olvassátok figyelmesen és persze élvezzétek a meglepit a bejegyzés végén :)

olvass tovább

Te örülnél a Maroon 5-nak az esküvődön?

  • 2015. január 19.

A Maroon 5 frontemberéhez, Adam Levine-hez megközelítőleg 10 éve köt plátói szerelem, és minden egyes dalukat torkom szakadtából üvöltöm a kocsiban, ha egyedül vagyok. Meg igazából akkor is, ha nem. Új klipjük láttán pedig ismét bezsongtam.

olvass tovább

IMITATION Klipbemutató

  • 2014. október 14.

Az Imitation, Pápai Zsanett és Horváth ’Tojás’ Gábor 2014-ben debütált electro art-pop projektje. Most elkészült a formáció első videoklipje Sin Olivér képzőművész közreműködésével.

olvass tovább

Jennifer Lopez idén ismét a focirajongók kedvence

  • 2014. május 09.

Jennifer Lyn López amerikai énekes, színésznő, táncos, divattervező és producer, 1969-ben (számolj utána, igen, 45 éves!) született a New York-i Bronxban, szóval nemcsak imidzs, a latina igazi gettó királylány. Táncolni kezdett, először az utcán, később videoklippekben, egyszercsak énekes- majd színésznő lett, és a fél világ a fenekéről beszélt.

olvass tovább