Kulcsszó keresés /


10 alkalom, amikor Cara Delevingne elvarázsolt minket a vörös szőnyegen

Cara Delevingne sikeres modell akit számtalan luxusmárka kifutóján, illetve a Burberry kampányának arcaként is láthattunk már. Emellett színészi karrierje is felfelé ívelőben van, legutóbb a Valerian-ban, a Suicide Squad-ban és a Tulipánlázban szerepelt. A mai napon van a 26. születésnapja, ezért a legjobb vörös szőnyeges szettjeit gyűjtöttük most össze!

olvass tovább

Új szuperprodukció készül: az Álomutazó

  • 2017. augusztus 30.

Újabb látványos zenés színpadi előadással jelentkezik, a 2014-2015-ben A Játékkészítőt is létrehozó TulipánTündér Produkció. Az Álomutazó című családi mesemusical az álmok útján repít a jövőbe, olyan szereplőkkel, mint Stohl András, Schell Judit, Szabó Győző, Zsédenyi Adrienn, Hajdu Steve, Falusi Mariann és sokan mások. A darabot Juronics Tamás rendezi, a dalokat – a platinalemezes A Játékkészítőhöz hasonlóan – Rakonczai Viktor és Orbán Tamás jegyzi.

olvass tovább

Ha meghalnék

Várj egy kicsit! Ideülnél az ágyam szélére? Ne ijedj meg, tudom, hogy nem fogok meghalni, de, amikor az ember teste éppen ebben a tikkasztó hőségben lángol napok óta és folyamatos lázálmok gyötrik, nem lehet nem gondolni rá: mi lenne, ha...

olvass tovább

A Játékkészítő ihlette dizájn darabok árverésen

  • 2015. szeptember 21.

Idén decemberben - megújult formában - ismét várja közönségét a tavalyi év szuperprodukciója, A Játékkészítő pop-show musical. A darabot létrehozó TulipánTündér Produkció idén egy jótékony célú árverést is indított, melyen egyedi, magyar tervezők és művészek által alkotott tárgyak kerülnek kalapács alá. A befolyt összeget az első gyermekhospice házának ajánlották fel.

olvass tovább

A világ legnagyobb virágoskertje

  • 2014. augusztus 06.

A hollandiai Keukenhof a világ legnagyobb virágoskertje. Méretei miatt gyakran Európa kertjének is nevezik, mert a hivatalos adatok szerint kb. 7 millió virághagymát ültetnek el évente a 32 hektáros parkban. A park minden évben március utolsó hetétől, május közepéig látogatható.

olvass tovább

Mini outfit - happy flowers

  • 2014. március 21.

Nyílnak a virágok, érkeznek a meleg idő hírnökei. A happy spring outfitben már nem szerepel a sapka és a kabát, és a csizmát is lecseréltük félcipőre. A nagy, vidám kendőket kimondottan kedveljük ebben a szezonban, mivel reggel hűvösebb időben még a nyak köré tekerjük, délután viszont már pulóver helyett is a gyerkőcre köthetjük, ami egy "basic" felsőt is sokkal vidámabbá tesz. Léna finom bája épp a tavaszi tulipánok hangulatát tükrözi vissza, ettől válik letisztulttá és hamvassá a kollekció.

olvass tovább

Egy 21. századi nő - Az illatról

  • 2007. december 07.

Amikor egy illat nagyon tetszik nekünk csodás tulipánföld vagy a tenger látványa lebeg gondolatban szemeink előtt, pillangók cirógatják az arcunkat, a szánkban friss menta íze és valahol legbelül kristálytiszta, ragyogó érzés önt el.

olvass tovább