Kulcsszó keresés /


Íme Jennifer Lopez tökéletes alakjának titka

Miután hosszú-hosszú perceket töltöttem a sztár instagram adatlapján, észrevettem: nemhogy nem vesztette el bomba külsejét, de napról-napra jobb formában van. Jól definiált izmait, nőies vonalait bármely korosztály megirigyelhetné. Szerencsénkre nem övezi nagy titoktartás bevált praktikáit, és rövid böngészés után sikerült rábukkannom szigorú diétájára, amit most meg is osztok veletek.

olvass tovább

A futás alkati kérdés?

  • 2020. március 17.

Hogy kezdjek sportolni, hisz nem fogom bírni? Most komolyan, ilyen testtel menjek el edzőterembe? A futópályán is ki fognak röhögni, ahogy én futok. Milyen a futóalkat? Létezik egyáltalán ez a fogalom? Magamból kiindulva nem.

olvass tovább

Anyák lazán: Fogyni vagy nem fogyni?

  • 2019. szeptember 12.

Rengeteg anya küzd azzal, hogy az évekkel és a gyerekek számával egyenes arányban csúsznak fel észrevétlenül a kilók. Persze mindig vannak kivételek, és léteznek kismamák, akik a szoptatással fogynak, de én nem ez vagyok.

olvass tovább

Milyen alakra milyen fürdőruha? Találd meg a számodra ideális fazont!

  • 2014. május 30.

Imádod a nyarat, de a fürdőruha vásárlás valóságos kínszenvedés? Úgy érzed, nem elég nőies az alakod, túl kicsi a melled, széles a csípőd, vastag a combod, vagy zavarnak a hurkák a hasadon? Egy csinos, divatos darabra tennéd le a voksod, mégis a tükörbe nézve valahogy nem az igazi? Most segítünk megtalálni a számodra ideális fürdőruhát! Idén ne feszengj, és ne takard el magad a strandon, inkább tanulmányozd a Style.hu fürdőruha kalauzát, mi garantáljuk, hogy megtalálod az alakodhoz illő, legmegfelelőbb darabot.

olvass tovább