Kulcsszó keresés /


Mert szeretsz, és nyugton alhatom

Nézed, fürkészed az arcomat, ahogyan alszom. Lelkem ablakai bezárva, csak öntudatlan vonásaim beszélnek hozzád. Pilláim alá férkőznél legszívesebben, hogy megtudd, benne sétálsz-e az álmaimban, mindenek fölé helyezve még mindig szerepelsz-e bennük, és a fekete-fehér semmitmondó képekből csinálok-e még szivárványragyogást. Mi mindig kiszínezzük, ami elszürkült.

olvass tovább

Ha imádod a munkahelyed, akkor jelöld most erre a díjra!

  • 2019. október 17.

Durván hangzik, de gondolj csak bele: minimum az életed harmadát munkával töltöd – már akkor, ha épp nem egy gondtalan életet élő milliomos vagy. Ez utóbbi kiváltság elég keveseknek adatik meg, a többség bizony napi legkevesebb nyolc órát bent gályázik a melóhelyen, persze, hozzá kell azt is tenni, hogy egyre többeknek lesz ebből elegük, s választják a sokkal klasszabb életet ígérő szabadúszást (amiről azért ma már tudjuk, hogy az sem szivárványszínű méznyalás). No, de maradjunk a tárgynál!

olvass tovább

Rabul ejtő érzések

Nem számítottam rád, meglepett az érkezésed, a pimaszul rabul ejtő, fürkésző, kedves tekinteted. Szürke egemre szivárványt, napfényt varázsoltál, hosszú idő után, magányos szívembe melegséget, bizalmat árasztottál. Egy együtt töltött éjszaka után, búcsúcsókkal és egy öleléssel útnak indultál.

olvass tovább

10 film, amely megmutatja, hogy milyen a szerelem a valóságban

A legtöbb film hajlamos túlidealizálni a szerelmet, és úgy bemutatni, ami néhány apró nehézség ellenére mindig, minden pillanatban szebbé és jobbá teszi az életünket, többnyire rózsaszín köddel, szivárványokkal és szívecskékkel teli. Azonban tudjuk, hogy ez sajnos közel sincs így, hiszen bármennyire is gyönyörű és nélkülözhetetlen dolog, elég gyakran találkozhatunk a cseppet sem napos oldalával is. Most olyan filmeket gyűjtöttünk össze, amelyek kifejezetten reálisan mutatják be, hogy milyen is a szerelem!

olvass tovább

Az idei ősz leghangulatosabb úti céljai

Lassan véget ér a nyár és legtöbben szomorkodva tekintenek az őszi hónapokra, pedig nemcsak a nyár kínál megannyi lehetőséget az utazni vágyóknak. A szivárványszínben pompázó tájak, az enyhébb hőmérséklet, az olcsóbb szálláshelyek és a kevesebb látogató ideális körülményeket biztosítanak egy őszi városnézéshez. Mi összegyűjtöttük az 5 leghangulatosabb őszi úti célt, hogy megkönnyítsük a választásodat.

olvass tovább

4 csodás szín, ami dominálni fog a tavaszi-nyári szezonban

  • 2016. április 01.

A tavaszi napsütésben még a fekete, fehér, semleges színeket kedvelők is kényszert éreznek, hogy valamilyen vidám színt öltsenek magukra, akár csak egy élénk rúzs vagy feltűnő lábbeli formájában. Sőt, az utcán is jobb kedvvel sétálunk végig, ha a körülöttünk lévők a szivárvány különböző árnyalataiban pompáznak, úgyhogy azt mondom, vidítsuk fel egymást!

olvass tovább

Top 5 ruhadarab az új szezonban, ami nem hiányozhat a ruhatáradból

  • 2016. március 08.

Ugye már Te is várod a kellemes, tavaszi napsütést!? Már szívesen megmutatnád a világnak, hogy az egyszerű viseleted is tökéletesítheted pár trendi kiegészítővel? Hamarosan eltehetjük a kabátot, és még csak rétegesen sem kell felöltöznünk. Az új szezon pedig a szivárvány élénk színeiben pompázik, ahogy a kiegészítők is igen bohém stílusban szerepelnek. Elhoztunk neked pár „must have” darabot, ami a Te szekrényedből sem hiányozhat!

olvass tovább

A jégváros csodája

  • 2015. január 21.

Szeretnél átélni olyat, amihez talán csak a Jégvarázs meséje fogható? Ha csodálatos jégszobrokra vágysz, amik a szivárvány minden színében pompáznak, akkor igyekezz, mert hamarosan elolvadnak! Sajnos Kínában találhatóak, de ha lemaradnál, sebaj, mesés képekkel kárpótolunk!

olvass tovább