Kulcsszó keresés /


A legromantikusabb Valentin-napi randihelyszínek

  • 2017. február 12.

Vészesen közeledik a sokak által gyűlölt, de még többek által imádott szerelmesek ünnepe. Bármelyik csoportba is tartozz, abban biztos vagyok, hogy azt szeretnéd, szerelmeddel szuper élményben legyen részetek Valentin napján. Ehhez adunk most néhány tippet!

olvass tovább

Híres szerelmespárok nagy korkülönbséggel

  • 2016. április 05.

Ahogy azt mondani szokás, a szerelem nem ismer határokat. Kedvenc sztárpárjaink is ugyanezt vallják, így fittyet sem hánynak a több évtizedes korkülönbségre, ha egyszer a kémia működik. Rivaldafényben a korban össze nem illő, de annál szerelmesebb celebek!

olvass tovább

2015 legtöbb zsepit felemésztő szakításai

  • 2015. december 22.

Néha tényleg elhiszem, hogy a szerelem mindennél erősebb lehet, sőt arra is van esély, hogy mindenki megtalálja a neki szánt partnerét, akivel boldogan élhet élete végéig. Aztán a 21. század közbeszól és rájövök, hogy a szerelmespárok olyan gyorsan jönnek-mennek, mint ahogy én futok a kalauzok elől a villamoson.

olvass tovább

Tóth Vera: Szerelem

  • 2014. március 24.

Van a szerelemről egy ferdített képünk, mely nem a valóságot tükrözi. Egy hollywoodi filmbe illő történet, melyet sokan keresnek, de nem találnak. Sajnos az az érzés, az a történet csak a filmeken létezik, még egymás mellett sem lehet olyan pózban aludni, mint a vásznon a szerelmespárok, mert reggelre komoly derék- és csípőfájdalmakkal, valamint némi idegbecsípődéssel kelhetünk. A valóság ennél nehezebb, tartalmasabb, szenvedősebb és sokkal szebb is tud lenni. Amiért megdolgoztunk az ízletesebb, egymásért pedig harcolni is kell néha. Nincs ezzel semmi gond.

olvass tovább