Kulcsszó keresés /


Anyák lazán: Mit tegyek, ha fáj?

  • 2019. augusztus 19.

Van az úgy, hogy fáj. Annyira, hogy azt érzed, belehalsz. Mindenkivel előfordul legalább egyszer. Ez lehet gyász, szakítás, megcsalás, kudarc, bármi. Hogyan tovább? Van-e tovább? Merre?

olvass tovább

Anyaként is nagybetűs Nő

  • 2016. március 29.

Az anyaság a világ leghálásabb feladata. Ugyanakkor minden anya pontosan tudja, hogy milyen nehéz és fáradságos munka anyaként és nőként egyszerre helytállni. Sokan azt gondolják azért, mert született egy gyermeked, meg kell szűnnöd csinos, öntudatos nőnek lenni. Pedig ez egy hatalmas hazugság. Te igenis akarj nő is lenni, nagyon nő!

olvass tovább

Amikor apa van gyesen

  • 2015. november 12.

Amerikában egyre erőteljesebb trend, legalábbis az NPR (vagyis a National Public Radio) szerint, hogy az apukák maradnak otthon a gyerekkel. Ez a legutóbbi adatok szerint az USA-ban is még csak 3.5%, de így is egy évtized alatt a duplájára nőtt. Magyarországon az arány mindössze 1 - 1.5% körül van.

olvass tovább

Gyermekgyógytornával a rossz testtartás ellen

  • 2015. március 29.

A középiskolások több mint felének rossz a testtartása, vagy már kialakult valamilyen gerincbetegsége. Az igazság az, hogy nagyon sokat ülünk, úgy a gyerekek, mint a felnőttek egyaránt, így talán még jobban ki vagyunk téve a hanyagtartás kialakulásának.

olvass tovább

Mosolygó babák

  • 2015. március 25.

Sandi Ford ráérzett, hogy hogyan kaphatja el az élet talán legszebb pillanatait, amikor egy kisbaba mosolyra húzza száját álmában. A szívmelengető fotósorozatot mutatjuk most be nektek.

olvass tovább

Programötletek a tavaszi szünetre

  • 2015. március 19.

A gyerekek mindig izgatottan várják a szüneteket, amikor nem kell korán kelni és helyt állni az iskolában. A tavaszi szünet különösen nagy kedvencük, hiszen végre jön a jó idő is. Nem csoda hát, hogy ilyenkor megtelnek energiával és nem tűrik az unalmas perceket! Ennek ellenére nincs kedvük egy több napos kiránduláshoz a hegyekben, neked viszont eleged van, hogy a tévé, a számítógép előtt görnyednek. Íme, néhány szórakoztató, nem mellesleg költséghatékony tipp.

olvass tovább

H&M tavaszi kollekció gyerekeknek

  • 2015. március 18.

Oh, csodálatos tavasz. Imádom, mert mindamellett, hogy végre minden színesebb és vidámabb, de ez az az évszak, ahol a legváltozatosabban tudunk öltözködni. S nem csak mi, hanem a mi kis csemetéink is.

olvass tovább

TOMS gyerekcipő kollekció

  • 2015. március 09.

2006-ban az amerikai világutazó, Blake Mycoskie gyerekekkel barátkozott egy argentínai faluban, amikor azzal a problémával szembesült, hogy a gyerekeknek nincsenek cipőik, melyek megvédhetnék a lábaikat. Szívén viselte a gyerekek sorsát, így megalapította a TOMS vállalatot, ami a One for One eszme alapján, minden egyes cipő vásárlásakor egy pár új cipővel támogatja a rászoruló gyereket. A TOMS 2015 tavaszi gyerek kollekciója idán először kapható Magyarországon! Hamarosan az üzletekben!

olvass tovább