Kulcsszó keresés /


5 tanács, amivel támogatod a diétádat

Sajnos, csupán a szándék, hogy törekszel rá, hogy odafigyelsz az étkezésedre és többet mozogsz, nem elegendőek ahhoz, hogy garantálják a sikeres, látható eredményeket. A súlycsökkentés kemény csata, de miután kiválasztottad a számodra megfelelő diétát és testmozgást, még öt dolgot tehetsz, amivel támogatod a fogyókúrádat.

olvass tovább

Így lehet kerek feneked és lapos hasad!

Napjainkban is számos vita tárgya, hogy a fogyókúrázók számára a kardio, vagy a súlyzós edzés a hatékonyabb. Amíg korábban úgy gondolták, hogy az izomnövelésre a súlyzók, a súlycsökkentésre pedig kardio a válasz, addig manapság figyelembe kell vennünk, hogy az illető mennyit, és mit eszik. Ez ugyanis alapjaiban határozza meg, hogy mely edzésforma az ideálisabb számára.

olvass tovább

10 élelmiszer a gyors fogyásért

  • 2015. május 14.

A súlycsökkentés akadálya gyakran az, hogy az ember leküzdhetetlen sóvárgást érez a magas kalóriatartalmú, alacsony tápértékű élelmiszerek után. A szénhidrát utáni függőség nem vicc, létezik, és nemcsak az elhízás rémével fenyeget, hanem cukor-, szív- és érrendszeri betegségek kockázatával is. Szerencsére vannak olyan ételek, amelyek csökkentik az éhségérzetet, segítenek fenntartani az egészséges vércukor- és koleszterinszintet, és még finomak is!

olvass tovább

Szabadulj meg a nem kívánt plusz kilóktól pillanatok alatt, méghozzá egészségesen!

  • 2015. április 28.

A tavasz a megújulás, az átalakulás időszaka, hiszen a hideg téli hónapok alatt hajlamosak vagyunk kevésbé odafigyelni alakunkra, így bizony vannak olyanok, akikre itt-ott felszaladt egy pici plusz, amelytől végre itt a legjobb alkalom, hogy megszabaduljunk. Természetesen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, elsősorban egészséges táplálkozásra, illetve rendszeres mozgásra van szükségünk, ám néha jól jön egy kis extra segítség, mondjuk egy forradalmi fogyókúrás módszer szerepében, amely azon kívül, hogy 22 létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz természetes módon, finom, ízletes termékekkel segíti a súlycsökkentést.

olvass tovább