Kulcsszó keresés /


Exkluzív interjúkkal startol a Stories - Rubint Réka: 'Norbi volt az első ember, aki elhitette velem, hogy nő vagyok.'

  • 2023. augusztus 03.

Exkluzív, mély témákkal és őszinte beszélgetésekkel indul augusztus 2-án, szerda este 20.00-kor a Stories Podcast dr. Orosz Cynthia YouTube csatornáján és podcast felületein. A műsor első vendége Rubint Réka, aki a családhoz és férjéhez fűződő viszonyáról mesélt őszintén, a második adásban pedig Köllő Babett lesz dr. Orosz Cynthia beszélgetőpartnere.

olvass tovább

Mi a siker titka? Gyakran a válsághelyzetek hozzák a legnagyobb lehetőségeket

  • 2017. február 28.

Budapest, 2017. február 28. – A sikerhez elengedhetetlen a győzni akarás, hiszen a krízishelyzetek sok esetben kiváló lehetőségeket is teremtenek – fogalmazott Litkey Farkas vitorlázó a napokban első alkalommal megrendezett YEL konferencián. Az eseményen olyan további sztárelőadók is részt vettek, mint Pál Feri Atya, Rubint Réka és Fenyő Iván, akik a siker lélektanáról, a motivációról és a tudatosságról beszéltek.

olvass tovább

Rubintos ajkak

  • 2013. január 28.

Az biztos, hogy nem csókálló, ellenben gyönyörű. A Dior 2013 tavaszi/nyári bemutatóján ragyogó ajkú modellek vonultak fel.

olvass tovább

Roberto Coin állati kollekciója

  • 2008. szeptember 04.

Az ékszerkészítésben nem szokványos, hogy állatok legyenek az ihlet forrása. Most a viszont a híres tervező visszakanyarodott az állatvilághoz, és a segítségükkel megalkotta kollekcióját.

olvass tovább