Kulcsszó keresés /


7 ellenállhatatlan bronzosító az egész testre

  • 2014. augusztus 15.

Ha szeretnéd megtartani nyári ragyogó bőrszíned, vagy mesés bronz árnyalattal még csábítóbbá tenni külsődet, akkor próbáld ki az alábbi luxus bronzosítók egyikét és tartsd meg napbarnított színed akár egész ősszel is!

olvass tovább

Partiképes ragyogás

  • 2012. január 23.

A farsangi báli szezon isteni ruhakölteményei mit sem érnek feszes és ragyogó bőr nélkül. A Fytofontana Cosmeceuticals növényi eredetű feszesítő és simító hatóanyagok egész tárházát nyújtó, azonnali hatású szérumai segítségével még egy fárasztó nap végén is lenyűgöző hatást érhetünk el. . A LIPOCEUTICAL Day & Night ajakfeltöltő szérum és a RAPIDOCEUTICAL azonnali hatású fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió ideális kiegészítői a tökéletes és tündöklő megjelenésnek.

olvass tovább

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

  • 2010. március 02.

Első ízben jelentet meg gyógyszerhatású pigmentfolt-halványító készítményt egy kozmetikai presztízsmárka. Az új Even Better Clinical Dark Spot Corrector a Clinique-től hatékonyan halványítja az öregedés, a napfény, a környezet káros hatásai és az aknés hegek által okozott sötét elszíneződéseket és a korfoltokat, és egyenletes színű, ragyogó bőrt hoz felszínre.

olvass tovább