Kulcsszó keresés /


Új év, új fogadalmak - Érvek az otthoni edzés mellett

Itt az új év, és ezzel együtt természetesen az új fogadalmak is. Például a rendszeres edzéssel, testmozgással kapcsolatban. Az egyik lehetőség, hogy szaladunk, és veszünk egy bérletet a legközelebbi edzőterembe, a másik megoldás azonban, hogy az otthoni edzés mellett tesszük le a voksunkat. Miért érdemes ezt választani? Eláruljuk a cikkünkben!

olvass tovább

Az érzelmek, otthon és intimitás témáit jelölő Hold ma reggel belépett a Skorpió jegyébe

Az érzelmek, otthon és intimitás témáit jelölő Hold ma reggel belépett a Skorpió jegyébe, ráadásul az energetikai lefolyóval is együttállásba lép majd. A Bakban haladó, mindennapi életünkért és kapcsolatainkért felelős jelölők ugyan nagyon támogató fényszögkapcsolatban vannak a jövőképet szimbolizáló jelölőkkel, de a felszabadulás még picit várat magára… Nézzük a részleteket!

olvass tovább

Kompromisszummentes otthoni kávézás: A Jura kávégép ehhez tökéletes választás

  • 2022. december 13.

A kávé az egyik legismertebb és legkedveltebb ital, ami nélkül sokan elképzelhetetlennek tartják a napi teendők elvégzését. Páran kimondottan az íze miatt fogyasztják, mások számára a kávézás egyet jelent a baráti beszélgetésekkel, kikapcsolódással, énidővel. A legtöbben azonban a kávét a koffeintartalma miatt választják: ettől érzik hatékonynak magukat. Számukra szükség van egy otthoni kávéfőzőre. Ez lehet akár egy karos kávégép is, de egyre többen látják be, hogy az automata kávéfőző - amely frissen őrli meg a kávészemeket - a legkényelmesebb megoldás.

olvass tovább