Kulcsszó keresés /


5 tanács, ha migrén gyötör

Ha az életben volt már migrénes fejfájásod, azt biztosan élénken fel tudod idézni. A lakosság meglehetősen nagy százalékát érintik a migrénes rohamok. Gátolja a megszokott életritmust. Sokan az ágyból is képtelenek felkeni, gyakran jár egyensúlyzavarral, fény és hangérzékenységgel, hányingerrel. Sajnos végleges megoldással még nem tud szolgálni a tudomány és teljesen hatásossal sem. Azért hoztunk nektek 5 tippet, ami segítségetekre lehet, ha migrén gyötör.

olvass tovább

Ne fájjon a fejetek!

  • 2014. december 10.

Vannak olyan tünetek, amik csak ideiglenesen tapasztalhatóak nálam, amiről írni fogok, az azonban sokatokat valószínűleg rendszeresen érint. A fejfájás engem a terhességeim idején kerülgetett csak, makacs migrénre, ami nehezen múlna, pedig nem is emlékszem. Miután azonban tudom, hogy nagyon sok nőnek, egyébként több nőnek, mint férfinak kell elszenvednie fejfájós időszakot, gondoltam, végiggondolom, hogy mi állhat ezek hátterében. Én mindig elsősorban a lelki oldalát vizsgálom meg a dolgoknak, tudjátok. Nekem valahogy ez vált be igazán. Minden testi tünetem mögött egy megbetegítő gondolatot vélek, vagy élethelyzetet, ezért is biztatlak titeket is arra, hogy ilyenkor álljatok meg egy percre és gondolkodjatok!

olvass tovább

Nem lehet boldogságot venni

  • 2012. május 03.

Leszaladtam a patikába. Venni akartam abból a pirulából, ami a múltkor olyan jól használt a migrénemnek. Megláttam egy sötét, füstös palackot, amelyen ez állt: BOLDOGSÁG. Azonnal felvásároltam a készletet. Hazamentem és lekortyoltam az előírt adagot. És vártam a csodát.

olvass tovább