Kulcsszó keresés /


Amikor közel sem felhőtlen az ünnep - Így éld túl a karácsonyt egy idegesítő rokonnal

  • 2019. december 01.

Ugye mindenkinek ismerős a helyzet, amikor a nagyobb családi összejövetelek alkalmával össze vagyunk zárva olyan személyekkel is, akikkel egyéb körülmények között egészen biztosán nem akarnánk önszántunkból találkozni. A karácsonyi ünnep legtöbbünk számára egyet jelent a boldogsággal, meghittséggel, nyugalommal és a családunk körében eltöltött idővel, azonban ez nagyon könnyen egy kellemetlen élménnyé válhat, amennyiben van a társaságban olyan személy, aki egyszerűen képtelen alkalmazkodni.

olvass tovább

Téli otthon - képekben

  • 2016. december 04.

Kandalló, puha szőnyeg és meghittség. Képzeletben mindannyian egy eldugott álomotthonba vágyunk az ünnepek idején. Képgalériánk elrepít kicsit minket, a nyugalom téli szigetére.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 22.

  • 2013. augusztus 22.

A mai nap a szexualitás meghittség napja, élvezz minden pillanatot.. Ma olvass, művelődj, húzz kártyát, és minden vizes tevékenységet végezz el. Napi megerősítés: Élvezem testem üzeneteit cselekvőerőm rendkívüli.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 7.

  • 2012. október 07.

Ne hozz ma döntéseket, csak pihenj. Ma a családi programok, gyermekek napja legyen. Napi megerősítés: Megengedem magamnak, hogy Örömteli meghittségben éljem az életem.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - VIII. / Szombat

  • 2012. február 11.

A gyertyafény és az este számomra összetartozó fogalmak. A meghittség és a valódi tűz látványa teszi, hogy rögtön jobb kedvem lesz. Mindenesetre nálam elmaradhatatlan az esti gyertyagyújtás télen, nyáron egyaránt. A gyertyák színét mindig nagyon gondosan választom meg. Mivel hiszek a színterápiában, ezért általában több színűt is tartok otthon, hogy legyen mindig olyan, amire belül szükségem van. Ha a gyakorlatiasságom megerősítésére van szükségem, annak megfelelőlen választok, ha nyugalmat kívánok, akkor ahhoz keresek színt, de mindenek előtt a szeretet színét részesítem előnyben.

olvass tovább