Kulcsszó keresés /


Hogyan varázsolj az otthonodba meghittséget?

Az otthonunk a szentélyünk. A hely, ahol lazíthatunk, feltöltődhetünk egyedül vagy a szeretteink társaságában. A nyugvó pont, ahol biztonságban érezhetjük magunkat, ahol az elménk is megpihenhet. Talán éppen ezért is fontos, hogy az otthonunkat egy tudatosan felépített meghitt környezetté varázsoljuk.

olvass tovább

Amikor közel sem felhőtlen az ünnep - Így éld túl a karácsonyt egy idegesítő rokonnal

  • 2019. december 01.

Ugye mindenkinek ismerős a helyzet, amikor a nagyobb családi összejövetelek alkalmával össze vagyunk zárva olyan személyekkel is, akikkel egyéb körülmények között egészen biztosán nem akarnánk önszántunkból találkozni. A karácsonyi ünnep legtöbbünk számára egyet jelent a boldogsággal, meghittséggel, nyugalommal és a családunk körében eltöltött idővel, azonban ez nagyon könnyen egy kellemetlen élménnyé válhat, amennyiben van a társaságban olyan személy, aki egyszerűen képtelen alkalmazkodni.

olvass tovább

Téli otthon - képekben

  • 2016. december 04.

Kandalló, puha szőnyeg és meghittség. Képzeletben mindannyian egy eldugott álomotthonba vágyunk az ünnepek idején. Képgalériánk elrepít kicsit minket, a nyugalom téli szigetére.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 22.

  • 2013. augusztus 22.

A mai nap a szexualitás meghittség napja, élvezz minden pillanatot.. Ma olvass, művelődj, húzz kártyát, és minden vizes tevékenységet végezz el. Napi megerősítés: Élvezem testem üzeneteit cselekvőerőm rendkívüli.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 7.

  • 2012. október 07.

Ne hozz ma döntéseket, csak pihenj. Ma a családi programok, gyermekek napja legyen. Napi megerősítés: Megengedem magamnak, hogy Örömteli meghittségben éljem az életem.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - VIII. / Szombat

  • 2012. február 11.

A gyertyafény és az este számomra összetartozó fogalmak. A meghittség és a valódi tűz látványa teszi, hogy rögtön jobb kedvem lesz. Mindenesetre nálam elmaradhatatlan az esti gyertyagyújtás télen, nyáron egyaránt. A gyertyák színét mindig nagyon gondosan választom meg. Mivel hiszek a színterápiában, ezért általában több színűt is tartok otthon, hogy legyen mindig olyan, amire belül szükségem van. Ha a gyakorlatiasságom megerősítésére van szükségem, annak megfelelőlen választok, ha nyugalmat kívánok, akkor ahhoz keresek színt, de mindenek előtt a szeretet színét részesítem előnyben.

olvass tovább