Kulcsszó keresés /


Hűsítő nyári kedvezmények a drivingcamp-en

  • 2019. augusztus 14.

Bár most pár napra búcsút mondhatunk a nyárnak, azonban hamarosan visszatér a kánikula, így érdemes lesz olyan programok után nézni, amivel kicsit lehűsíthetjük magunkat. Ezúttal nem a vízpartra gondolunk, hanem a drivingcamp kedvezményeire, amelyeknek köszönhetően szuper árakon tehetjük próbára, és természetesen fejleszthetjük a vezetéstechnikánkat.

olvass tovább

Mit vegyél a 2018-as Black Friday alkalmával?

  • 2018. szeptember 15.

Idén is várható Black Friday, ezúttal november 23-ára esik az akciózási láz. A világ legnagyobb kereskedelmi eseménye vitathatatlanul a vásárlásról és az akcióvadászokról szól, akik egész évben fenik a fogukat a legjobb és legnagyobb kedvezményekre. Annak ellenére, hogy mesésen hangzik, hogy akár 90%-os kedvezménnyel is hozzájuthatunk kiszemelt termékünkhöz, néha a jóból is megárt a sok. A vásárlási hullám meglovaglása közben ugyanis észrevétlenül többet költhetünk annál, mint amennyi belefér a büdzsénkbe, sőt: akár olyan árura is lecsaptunk hirtelen, amire semmi szükségünk. Hogy elkerüld az utólagos bánkódást, összeállítottunk egy listát, mely termékkategóriákra érdemes a hangsúlyt fektetni Black Friday idején.

olvass tovább

Hűsítő nyári kedvezmények a drivingcamp-en!

  • 2017. július 20.

A jogosítvány megszerzése mindig nagy izgalommal jár, hiszen nagy felelősség és érdekes kihívás is egyben. Sőt, sokszor előfordul, hogy a vizsgák és a vezetésre jogosító okiratok kézhezvétele után sem érzi magát az újdonsült sofőr kellőképpen magabiztosnak. Ezen segít a drivingcamp, hiszen rengeteg váratlan szituáció kipróbálására, és a vezetés közben felbukkanó esetleges problémák megoldására ad lehetőséget. Ráadásul augusztus 31-ig a 2 órás Start vagy a 4 órás Kompakt tréningen 20% kedvezménnyel lehet részt venni!

olvass tovább

Vásárlás az interneten: pro és kontra

  • 2015. november 06.

November 6-a az internetes vásárlás világnapja, ilyenkor számos webáruház kínál akciókat, kedvezményeket. De vajon megéri ezeket elfogadni, és a végén többet költeni a virtuális térben, mint azt eredetileg elterveztük?

olvass tovább

A nevelési igény mindig sajátos!

  • 2014. április 15.

Nem ritkán keverednek fogalmak, és merülnek fel olyan szavak, amiket mi, szülők nem is használunk, nem is hallanánk soha, ha szakemberhez nem kéne fordulni gyermekünkkel kapcsolatban. Ilyen például a sajátos nevelési igény, népszerű rövidítéseként: SNI. Hosszú évek teltek el a közoktatásban, mire a közvélemény megszokta ennek a meghatározásnak a használatát, köszönhetően annak, hogy az „SNI-s” gyermek különböző kedvezményekkel veheti igénybe az oktatás szolgáltatásait. Ingyenes tankönyvek, kötelezően előírt fejlesztés, olcsóbb ebéd, emelt családi pótlék.

olvass tovább