Kulcsszó keresés /


Fördős Zé az 'Ország Levesét' keresi

  • 2017. november 15.

A Magyarországon 25 éve jelen lévő Bonduelle két újdonsággal bővítette fagyasztott termék-portfólióját. Európa zöldségspecialistájának is minősített márka a krémleves- zöldségkeverékek kategóriában fejlesztett: most már sütőtök és karfiol-krémleves alapot is kínál a fogyasztóknak. A termékbevezetést egy országos, nyereményjátékkal egybekötött kampány is erősíti, amelynek arca a népszerű gasztro-blogger: Fördős Zé.

olvass tovább

8 ok, amiért szeretjük a karfiolt

  • 2016. február 26.

Az egyik legnépszerűbb zöldségünk, számtalan elkészítési lehetőségét ismerjük és nem utolsósorban nagyon fontos egészségügyi hatása van, ami miatt érdemes minél többet fogyasztanunk belőle. Bár Közel-Keletről származik, de nálunk is nagyon népszerűvé vált, csak úgy, mint az egész világon. Nem is véletlenül, hiszen nagyon sokoldalúan felhasználható zöldségről van szó és ráadásul fantasztikus hatásokkal rendelkezik az egészségünk megőrzésének szempontjából.

olvass tovább

9 ok, hogy miért fogyassz karfiolt

  • 2015. szeptember 13.

A karfiol nem csak finom és laktató, de rendkívül egészséges is. Tele van vitaminokkal, rostokkal és ásványi anyagokkal, amelyek mind csupa kedvező hatást gyakorolnak a testedre. Alábbi cikkünkben összegyűjtöttük, hogy miért érdemes rendszeresen fogyasztani.

olvass tovább