Kulcsszó keresés /


Karfiolkrémleves pirított mandulával – tökéletes hétindító könnyedség

  • 2025. május 25.

Van valami megnyugtató abban, ha a hét egy egyszerű, mégis különleges ízzel indul. Ez a karfiolkrémleves nemcsak egészséges és selymesen krémes, de könnyű is – pont olyan, amilyenre egy hétfői napon vágyunk. A pirított mandula roppanóssága kontrasztot ad a lágy textúrához, a szerecsendió és a fokhagyma pedig mélységet visz az ízbe. Egyszerű, gyors, mégis nagyon finom.

olvass tovább

Fördős Zé az 'Ország Levesét' keresi

  • 2017. november 15.

A Magyarországon 25 éve jelen lévő Bonduelle két újdonsággal bővítette fagyasztott termék-portfólióját. Európa zöldségspecialistájának is minősített márka a krémleves- zöldségkeverékek kategóriában fejlesztett: most már sütőtök és karfiol-krémleves alapot is kínál a fogyasztóknak. A termékbevezetést egy országos, nyereményjátékkal egybekötött kampány is erősíti, amelynek arca a népszerű gasztro-blogger: Fördős Zé.

olvass tovább

8 ok, amiért szeretjük a karfiolt

  • 2016. február 26.

Az egyik legnépszerűbb zöldségünk, számtalan elkészítési lehetőségét ismerjük és nem utolsósorban nagyon fontos egészségügyi hatása van, ami miatt érdemes minél többet fogyasztanunk belőle. Bár Közel-Keletről származik, de nálunk is nagyon népszerűvé vált, csak úgy, mint az egész világon. Nem is véletlenül, hiszen nagyon sokoldalúan felhasználható zöldségről van szó és ráadásul fantasztikus hatásokkal rendelkezik az egészségünk megőrzésének szempontjából.

olvass tovább

9 ok, hogy miért fogyassz karfiolt

  • 2015. szeptember 13.

A karfiol nem csak finom és laktató, de rendkívül egészséges is. Tele van vitaminokkal, rostokkal és ásványi anyagokkal, amelyek mind csupa kedvező hatást gyakorolnak a testedre. Alábbi cikkünkben összegyűjtöttük, hogy miért érdemes rendszeresen fogyasztani.

olvass tovább