Kulcsszó keresés /


A mini Hummer – Suzuki Jimny

Az egyre bővülő vezetést támogató rendszerek, kütyük, olyan mértékben a hétköznapok részévé váltak 10-15 év alatt, hogy el is felejteni lassan, hogy milyen az igazi vezetési élmény. A Jimny olyan, régen elfelejtett érzéseket hozott elő, amit akkor éreztem, amikor megszerettem magát a vezetést.

olvass tovább

Ezred fordulós elmék

  • 2017. július 22.

Mit is jelent az Y generáció tagjainak a luxus manapság! A fogalom, mely sokszor drága kövekben és finoman megmunkált nemes fémekben értendő. Hogyan is érvényesül és képvisel értéket a high-tech korban felnövekedett fiatal generációk számára, kiknek az elektronikai kütyük sokszor többet jelentenek mint ezen csecsebecsék sokaságát.

olvass tovább

Technika vs. párkapcsolat

  • 2015. május 22.

Egy technikai felszerelésekkel rendkívül jól ellátott világban élünk, ami jelentősen megkönnyíti mindennapjainkat. Amikor egy tartós párkapcsolat kiépítéséhez érkezünk el, a technikának szintén jelentős szerepe van. Naponta látni olyan párokat, akik egymás mellett ülnek egy kávézóban, vagy egy parkban és ahelyett, hogy egymásra figyelnének, a különböző okos kütyüket babrálják... miközben párkapcsolati problémákról panaszkodnak.

olvass tovább

Dobozba zárva

  • 2014. június 06.

Mindenki szeret játszani. Ki labdával, ki kártyával, esetleg hintalóval… A XXI. század fenegyerekei pedig szinte biztos, hogy a számítógép klaviatúráján pötyögnek a legszívesebben. Az Y és Z generáció tagjai már-már szimbiózisban élnek a digitális eszközökkel. Semmi csodálkoznivaló nincs azon, ha egy kisgyerek a babakocsiban üldögélve táblagépet nyomogat. Talán azon se döbbennénk meg, ha azzal a kezében jönne világra, mivel a számítógép, az okostelefon és az internet szerves részét képezi mindennapjainknak. Kütyüket, netet szinte mindenki használ, így az ember csak akkor kapja fel a fejét, mikor már tényleg eldurvul a helyzet…

olvass tovább

Kávétrendek 2014-ben

  • 2014. február 13.

Az egyszerű és gyors megoldások helyett az olyan étel és ital lesz a sikk, amit lassan, saját kézzel készítünk. Míg a slow food már elterjedt jelenség, a kávé geekek csak most ébredeznek. Fontos szempont lesz a fenntarthatóság és egyre népszerűbbek a mutatós kütyük. Többek között ilyen nemzetközi trendek gyűrűzhetnek be hazánkba is, amelyekről február végén André Hoinkis nemzetközi kávészakértő tart előadást a VinCE Budapest Wine Show-n.

olvass tovább

Unplugged wedding

  • 2014. január 06.

Esküvő telefonok, kamerák, tabletek és kütyük nélkül? Most meglepődtél te is ezen a kérdésen? Pedig lehetséges! Próbáld ki az "unplugged esküvőt", hogy a nagy nap csak rólatok szólhasson!

olvass tovább

Ha Van Gogh idejében léteztek volna kütyük

  • 2013. december 11.

Érdekes képeket publikált az "art x". Híres, régi festményeket utaztattak előre az időben, a modern kultúra talán egyik legjellemzőbb eszközeivel: kütyükkel. A képeken azt csinálják, amit általában a mai társadalom: Bámulják az eszközöket, zenét hallgatnak, fotóznak, elizolálva ezzel magukat a külvilágtól. Egészen más értelmet nyernek így a festmények.

olvass tovább

Női táskába passzoló kütyük a Samsungtól

  • 2013. április 02.

Hazánkban is egyre népszerűbbek a táblagépek, egyre több nő táskájában található ilyen csinos kis készülék. A Samsung újdonsága azonban nemcsak táblagépként, hanem teljes értékű notebookként is tökéletesen megállja a helyét.

olvass tovább

A befejezetlen ház

  • 2012. július 04.

Találtunk egy házat, ahol nem digitális kütyükkel akarták a hang terjedését javítani, hanem a vakolatlan téglák és falak segítségével.

olvass tovább