Kulcsszó keresés /


Vágytól girhes: csodaszép mese felnőtteknek, nem csak karácsonyra

  • 2018. december 12.

Szuri, a tündérarcú szuperhős az új kedvenc a könyvesboltokban! A napokban megjelent lélekemelő szeretetregény főhőse: az aranyszívű szurikáta arra tanít minket, hogy ne csak Karácsony előtt gondoljunk a jó cselekedetekre, hanem váljunk az év 365 napjában a szeretet misszionáriusává. Vegyük észre azokat, akiket aggasztó gondokkal terhel az élet, s lehetőségeinkhez képest, segítsünk rajtuk!

olvass tovább

Könyvajánló: Domszky László: Férfiműszak

  • 2018. április 18.

Amikor kezembe vettem a kötetet már sejteni lehetett azt, hogy ez nem egyfajta könnyű, vasárnap délutáni olvasmány lesz. Ahogyan egyre jobban mélyedtem el a könyvben, éreztem, ez itt a kőkemény, faltól falig valóságot mutatja be.

olvass tovább

Király Eszter: Meddig tart a kapcsolatunk könyvajánló

  • 2017. február 10.

Király Eszter könyve, a Meddig tart a kapcsolatunk kötelező olvasmány minden nőnek. A szívleckék a szerző sajátos, bensőséges stílusában igazán szívhez szólnak, és bár az írások főleg nőket szólítanak meg, ajánlott olvasmány minden férfinak, aki szeretne közelebb férkőzni a női lélek látszólag szövevényes rendszeréhez.

olvass tovább

Megjelent az alvás bibliája

  • 2016. szeptember 20.

A mai ember alváshiánytól szenved, ami már komoly következményekkel fenyegető válsággá fajult: egészségünk, munkaképességünk, teljesítményünk, sőt kapcsolataink, boldogságunk forog kockán. Röviden: az életünkről van szó. Arianna Huffington, az egyik legbefolyásosabb amerikai újságíró, a The Huffington Post nevű internetes hír- és véleményportál alapító –főszerkesztője, nem kevesebbet állít, mint hogy az alvás forradalmára van szükség. Erről ír a Geopen gondozásában most megjelent Az alvás forradalma című könyvében.

olvass tovább

Könyvajánló- Gantner Ádám : A szobapincér

  • 2016. január 27.

Gantner Ádám író, többek között a nagy sikerű Ősz Jeruzsálemben, a Siksze, és a L@tor kötetek szerzője. Karácsony előtt megjelent ötödik könyvének története ezúttal is a valóságot fedi le. Nincs fikció, sem kitalált cselekményszál. A tömör, és színtiszta valósággal találjuk szemben magunkat a modernkori nyugati úri osztály és a hazai cselédség metszéspontjában.

olvass tovább

Nem titok

  • 2015. december 03.

Könyvajánló: Gunagriha: Nem titok. A könyv megoldást kínál az élet dolgaira; nyíltan, őszintén és tabuk nélkül! Nem titok hogyan légy boldog és hogyan élj szenvedések nélkül.

olvass tovább

Érintés és Karma könyvajánló

  • 2015. június 15.

Ez a könyv útitárs. Jó barát, aki érthetően, beszél nekünk a legrégebbi nyelvünkről, az érintésről. Az élet minden területén, testünk beszél a lelkünkhöz, amit a szellemünkkel nem mindig fogunk fel.

olvass tovább

Beszélgetések a kisbabámmal

  • 2014. december 20.

Olvasni mindig jó. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy mit olvasunk éppen. Vannak olyan életszakaszok, amikor szükségszerű, hogy bizonyos könyvek, olvasmányok megtaláljanak bennünket. A babavárás időszaka, ha lehet ilyet mondani, minden korszakunknál még inkább ilyen, hiszen annyi új információt vágyunk megtudni, annyi mindenre szeretnénk előre felkészülni. És vannak igazán remek kötetek ebben a témában, én is egy ilyet szeretnék ma a figyelmetekbe ajánlani.

olvass tovább