Kulcsszó keresés /


Várj még rám, ígérem, megérkezem

Mi nők gyakran panaszkodunk arról, hogy nem tudjuk, mit szeretne a férfi, hogy szerepelünk-e a jövőképében, vagy csak a jelent tesszük együtt tartalmasabbá. Morfondírozunk magunkban, próbáljuk kitalálni a gondolatait, de a bizonytalanság napról napra elveszi belőlünk az életerőt. És van, amikor mindezt a bizonytalan légkört, mi nők teremtjük meg.

olvass tovább

Hogy te tényleg komolyan gondolod?

A legtöbb ember alapvetően szeretné megtalálni a párját. Nemtől, kortól, személységtől és minden mástól függetlenül. Akik nem, azok előtt emelem a kalapom, mert képesek arra, amire én például soha. Arra, hogy egy teljes életet, jövőképet tervezzenek úgy, hogy ha nincs benne társ az sem éppen baj.

olvass tovább

Láttam bennük az életünket

Ma délután, miközben kerestem az orvosi rendelőt, eszembe sem jutott, hogy bármi más miatt rosszul érezhetném magam, mint a vizsgálatok eredményei. Tévedtem. Minden már azelőtt elkezdődött, hogy beléptem volna a szobába, s később az is elhalványult.

olvass tovább

Mindig van esély az újrakezdéshez

Az élet döntések sorozata. Azonban, minden alkalommal, amikor vízválasztóhoz érkezünk, hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni, és kijelenteni, a Sors akarta így. Valóban? Nem mi voltunk azok, akik a döntéseinkkel eljutottunk erre a pontra?

olvass tovább

Fordulópontok az életben

A szüleinket és a nagyszüleinket látva, olyan egyértelműnek tűnik az emberi élet alakulása, a fordulópontok, a nagy lépések, szinte magától értetődően jönnek el az ember életébe. És szépen sorban felépül egy szabályos élet, annak minden pozitív és negatív hozadékával. Férjhez menni, gyereket szülni, családanyának és feleségnek lenni egyszerre, helytállni a munkahelyen, valahogyan így néz ki egy korabeli rendes élet.

olvass tovább

Válás három gyerekkel

Tapasztalatból mondhatom, hogy a válás akkor sem kellemes dolog, ha csak egymás kezét engedjük el, ha pedig három gyerek sorsára is befolyással van a döntés, meglehetősen megnehezíti az ügy barátságos kimenetelét. Az pedig csak fokozza a nehézségeket, ha nem csupán arról van szó, hogy nem kívánunk tovább együtt élni a másikkal, hanem a jövőképben már itt és most, szerepel egy harmadik fél is.

olvass tovább