Kulcsszó keresés /


Az érzelmeink és otthonunk, családunk jelölője, a Hold a saját jegyében jár, ami minden hónapban lehetőséget ad arra, hogy belső megélésekben picit töltekezzünk és pihenjünk

A mai napunkra is jut pár izgalom… A Vénusz délelőtt jegyet vált és belép a Bak csillagjegybe, este pedig szextilbe lép a Szaturnusszal. A Hold a saját jegyében, a Rákban jár, ennek minden hónapban örülünk. A perspektivikus jövőképünket szimbolizáló Uránusz pedig megáll, hogy pár nap múlva végre direkt mozgásra váltson, ráadásul ma aktiválódik a Marssal való trigonja is.

olvass tovább

Azt hiszed van időd? Mire vársz?

  • 2023. március 23.

Ne várj holnapig, kezdd el megvalósítani álmaidat! Nincs miért várni, amikor már ma megteheted az első lépést céljaid felé. Nem kell hatalmas léptekkel nekirohannod a dolgoknak, de az apró lépések megtétele elengedhetetlen, ha igazán el szeretnél jutni valahova.

olvass tovább

Az érzelmek, otthon és intimitás témáit jelölő Hold ma reggel belépett a Skorpió jegyébe

Az érzelmek, otthon és intimitás témáit jelölő Hold ma reggel belépett a Skorpió jegyébe, ráadásul az energetikai lefolyóval is együttállásba lép majd. A Bakban haladó, mindennapi életünkért és kapcsolatainkért felelős jelölők ugyan nagyon támogató fényszögkapcsolatban vannak a jövőképet szimbolizáló jelölőkkel, de a felszabadulás még picit várat magára… Nézzük a részleteket!

olvass tovább

A legrosszabb dolog, amit tenni tudsz az az, ha vársz

  • 2022. november 26.

Bizonyára hallottál már arról a híres sült galambról meg arról, hogy nem igazán fog a szádba repülni, ha csak széttárt karokkal várod és nem teszel érte semmit. Ugyanez igaz az életedben lezajló változásokra is, tehát vedd a kezedbe az irányítást és tegyél az életedért! Nem kell különösebben nagy dolgokra gondolni, hiszen pár kis lépés is elég ahhoz, hogy változásokat idézz elő az életedben.

olvass tovább

Ha ma életben maradok, holnapra szabad leszek

Egyik nap még lelkesen készült az olimpiára, egy másikon már abban az Auschwitzban találta magát, ahol egyetlen balra vagy jobbra intéssel dönthettek a sorsáról. 16 éves volt, mikor családjával együtt a haláltáborba deportálták és egy pillanat alatt foszlottak szerte az álmai. Az addig reményteljes jövőkép helyét átvette az állandó rettegés.

olvass tovább

Várj még rám, ígérem, megérkezem

Mi nők gyakran panaszkodunk arról, hogy nem tudjuk, mit szeretne a férfi, hogy szerepelünk-e a jövőképében, vagy csak a jelent tesszük együtt tartalmasabbá. Morfondírozunk magunkban, próbáljuk kitalálni a gondolatait, de a bizonytalanság napról napra elveszi belőlünk az életerőt. És van, amikor mindezt a bizonytalan légkört, mi nők teremtjük meg.

olvass tovább