Kulcsszó keresés /


10 könnyed film, borongós hétköznapokra

Bár már végre kicsit kimzdulhatnánk otthonról, mostanában inkább az időjárás az, ami megpróbál minket ebben megakadályozni. Aggodalomra azonban semmi ok, most direkt olyan filmeket gyűjöttünk össze, amelyek könnyedek és szórakoztatóak, így pont ideális megnézni őket egy esős tavaszi estén.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj színes blézereket

Egy csinos blézer akár famerrel, akár szoknyával, akár egy kosztümnadrággal jó választás lehet, akár az irodába készülünk, akár randink lesz, vagy csak a barátainkkal találkozunk. Mi a tavaszi szezonban a színes darabokat preferáljuk, így legalább kicsit vidámabbá tehetjük az egyébként szürke hétköznapokat.

olvass tovább

Hányféle hűtlenség létezik?

A kapcsolatunk vegytiszta, és lelki értelemben nem is vágyunk poligámiára. Miért is tennénk, mégis az évek, a rutin, a ritkuló minőségi idő, a beszürkült hétköznapok kifelé fordíthatják a figyelmünket, ha engedjük.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj fekete blézereket

A legegyszerűbb outfitet is elegánssá varázsolhatod egy pillanat alatt, ha van egy csinos fekete blézered. Hétköznapokra is tökéletes választás, ha tornacipővel és farmerral veszed fel, esetleg még egy kendőt is viselsz hozzá, akkor kifejezetten franciás lesz a megjelenésed. Mutatjuk, hogy miért igazi jolly joker ez a ruhadarab!

olvass tovább