Kulcsszó keresés /


GANT TIME AKCIÓ

  • 2017. szeptember 22.

Hihetetlen akció az ItsTimeShop kínálatában. A GANT TIME kifutó modelljeit most 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a készlet erejéig. Több mint 40 modell most igazán elérhető áron.

olvass tovább

Gondolatok az örökbefogadásról

  • 2016. február 24.

Vannak sorsok, melyek egymásra találása nem a fogantatással kezdődik. Két felnőtt kapcsolatának gyümölcse a gyermek, azonban nem mindenkinek adatik meg különböző okokból a gyermekáldás.

olvass tovább

Könyvajánló- Gantner Ádám : A szobapincér

  • 2016. január 27.

Gantner Ádám író, többek között a nagy sikerű Ősz Jeruzsálemben, a Siksze, és a L@tor kötetek szerzője. Karácsony előtt megjelent ötödik könyvének története ezúttal is a valóságot fedi le. Nincs fikció, sem kitalált cselekményszál. A tömör, és színtiszta valósággal találjuk szemben magunkat a modernkori nyugati úri osztály és a hazai cselédség metszéspontjában.

olvass tovább

Négy év után visszafoglalja trónját Adele

Adele legutóbb négy esztendővel ezelőtt rukkolt elő albummal, amely 2011. január 21-én jelent meg. A 21 címet kapó korong gigantikus sikert hozott az énekesnőnek, hiszen pillanatok alatt a toplisták élére került vele. Ennek a figyelemnek köszönhetően hatalmas érdeklődés indult meg első korongja után is, ami azt eredményezte, hogy a The Beatles óta ő volt az első olyan előadó, akinek egyszerre két lemeze is az angol listák top5-ös helyén landolt.

olvass tovább

Pacific - Búváróra a GANT-től

  • 2015. május 22.

Az amerikai lifestyle/preppy márka meglehetősen kiszámítható a szó jó értelmében. A 60 éves fennállása alatt nem történt olyan megrengető változás a stílusában, ami miatt a kedvelői/rajongói elpártoltak volna tőle…

olvass tovább

A tökéletes ajándék? - Gant Harrison

  • 2014. november 20.

Az óra egy férfi életében a tökéletes kiegészítő. Az egyetlen olyan, aminek minden férfi igazán örül. Manapság a divatórák korát éljük és a klasszikus kicsit háttérbe szorul. A Gant mindig is szigorúan ragaszkodott a tradícióihoz, a klasszikus eleganciához.

olvass tovább

Minőség megfizethető áron

  • 2014. november 14.

Az ősz mindig is az újrakezdésről, újraindulásról szól. Itt az ideje, hogy elpakoljuk a könnyű nyári cuccokat, a gondtalan darabokat és el kezdjünk gondolkodni mit is hordjunk ősszel?

olvass tovább