Kulcsszó keresés /


'A szív lassú halállal hal meg. Egyenként hullajtja el a reményeit, miként a fa a leveleit' - idézetek az Egy gésa emlékirataiból

Arthur Golden könyve, az Egy gésa emlékiratai egy elbűvölő történet egy különleges, és féltve őrzött, titkokkal teli világról. A japán gésák életét és művészetét bemutató történet olyan dolgokkal ismerteti meg az olvasót, és a sikerkönyvből készült film nézőit, melyeket korábban nem is sejthettünk. Most a 3 Oscar-díjat nyert film alapjául szolgáló könyv legjobb és leginspirálóbb idézeteit gyűjtöttük össze!

olvass tovább

A gésák különös élete

  • 2016. november 01.

A japán kultúra egyik leghangsúlyosabb, ugyanakkor legtitokzatosabb szereplői, a mai napig a gésák. Ők azok a hölgyek, akiket a köztudatban sokszor a tévhitek alapján azonosítanak.

olvass tovább

5+2 természetes bőrvilágosító

  • 2014. május 13.

Nem úgy kell elképzelni, hogy ha ezeket kipróbálod, gésákat megszégyenítő bőrszínt kapsz, csupán néhány természetes összetevő hozzájárul a környezeti hatások által kialakult sötét foltok, felületek halványításához. Minek tízezreket költeni olyan arcpakolásokra, amiket otthon is elkészíthetsz? Elvégre a legtöbb a kozmetikumnak is ezek képezik az alapját.

olvass tovább

Az utolsó igazi férfiak

  • 2013. szeptember 30.

Te, Veronka, emlékszel még azokra a szép, fehérarcú nőkre, akik koromszínű hajjal, vérpiros szájjal jártak régen mulatni? Olyanok voltak, mint a gésák a titkos ősidőkből, és nagyon irigyek voltunk, amikor megjelentek az Orfeumban, mert az összes férfi egyből őket akarta. Álltunk a pultnál és mi is őket néztük, mert valóban annyira szemrevalóak voltak.

olvass tovább

A magyar gésa álma

  • 2013. február 06.

Mostanság mindenki a csodaszép Palvin Barbaráról beszél, ám eközben megfeledkezünk a többi tehetséges magyar manökenről. Srej Zsófi neve is ide sorolható, és a kisasszony valóban zseniális. Az ezeregy arcú lány a német Flair magazinnak pózol, méghozzá gésaként.

olvass tovább

Gésák titka - Intim torna tanfolyam

  • 2010. április 23.

Célja a nők szexuális ismeretének fejlesztése, az orgazmusban résztvevő izmok erősítése, a szerelmi izmok ügyesítése, szerelmi mozgáskultúránk gazdagítása, a hüvely "érzékenyítése".

olvass tovább