Kulcsszó keresés /


A fogak gyulladásai árthatnak szépségednek

  • 2019. szeptember 07.

Hullik a hajad? Makacs pattanások csúfítják el a bőrödet? Ízületi gyulladás gyötör, ami nehézkessé teszi a mozgásodat? Furcsa módon ezeknek a különböző jellegű panaszoknak akár fogászati góc is lehet az oka.

olvass tovább

Esztétikai fogászat, a tökéletes mosoly kulcsa

  • 2019. június 22.

Annak ellenére, hogy rengetegen még felnőtt korukban is tartanak a fogászati kezelésektől, napjainkban egyre nagyobb teret nyer az esztétikai fogászat, hiszen a social media felületeken és a tv-ben is tökéletes mosolyú emberek köszönnek vissza. A Clinident Fogászati Centrumot kérdeztük arról, hogy hogyan néz ki náluk a mosolytervezés, mire számíthatnak a páciensek, amikor elhatározzák, hogy kezeléseknek vetik alá magukat a vágyott mosoly elérése érdekében.

olvass tovább

Félelem helyett kellemes élmény - 5 dolog, amire érdemes figyelni, amikor fogorvost választunk

  • 2019. február 24.

Megtalálni a tökéletes orvost, illetve rendelőt sosem egyszerű, hiszen egy bizalmi kérdésről van szó, így egyáltalán nem mindegy, hogy kit választunk. A legtöbben ismerőseinktől szoktunk tanácsot kérni, esetleg fórumokon nézünk utána, hogy kiket ajánlanak. De vajon melyek azok a szempontok, amelyeket figyelembe kell vennünk, amikor fogorvost, és fogorvosi rendelőt keresünk? Erre kerestük a választ a Clinident Fogászat segítségével.

olvass tovább

Kamaszkorunk legszebb mosolya

  • 2014. november 01.

Ritkán tudatosul bennünk a tény, de ettől függetlenül igaz: a kamaszkor az élet legnehezebb időszakai közé tartozik! A fiatalok néhány rövid év leforgása alatt kijárják az iskolát, pályát választanak, átélik az érzelmek széles, néha szélsőséges skáláját, megtanulnak önállóan működni a világban. Az időszakhoz kapcsolódó testi változásokról rengeteget foglalkozunk, de kevesebb szó esik a fogászati szempontból is érdekes testi, lelki és életmódbeli problémákról. A megelőzés és néhány egyszerű tanács betartásával segíthetünk a fiataloknak, hogy ép fogakkal megússzák a tinédzser éveiket.

olvass tovább

Magyarországon az embereknek nincsenek irreális elképzeléseik

  • 2014. május 27.

Jó fogorvost találni nem könnyű feladat. A szakmai felkészültség mellett fontos, hogy tudjon olvasni a sorok között, és ismerje a ki nem mondott gondolatokat, rejtett félelmeket is. Ilyen jó fogorvosként hírében áll Dr. Kis-Márton Huba is, akinek neve az aggódó anyukák és a szépülni vágyó barátnők között egyaránt szájról szájra terjed. Miben rejlik a titka? Utánajártunk.

olvass tovább

16. alkalommal adták át a nívós Carmen-díjat

  • 2010. december 07.

A művészetpártoló győri Solymosi házaspár immáron 16. éve támogatja a Győri Balett társulatát. Dr. Solymosi Péter és felesége Dr. Kiss Ilona minőségi fogászatot vezetnek Győrben, mely hotel és étterem szolgáltatással bővült immár 8 éve.

olvass tovább

Fogfehér Karácsony

  • 2010. november 16.

...avagy nem csak a celebek kiváltsága. Az év vége a megtisztulás és az újrakezdés időszaka! A karácsonyi kívánságlistára akár rendhagyóbb, esztétikai megújulást szorgalmazó vágyak is kerülhetnek, – úgy, mint egy fogkezelés –, hogy az új esztendőt már egy magabiztos, csillogó mosollyal üdvözölhessük!

olvass tovább