Kamaszkorunk legszebb mosolya

  • 2014. november 01.

Ritkán tudatosul bennünk a tény, de ettől függetlenül igaz: a kamaszkor az élet legnehezebb időszakai közé tartozik! A fiatalok néhány rövid év leforgása alatt kijárják az iskolát, pályát választanak, átélik az érzelmek széles, néha szélsőséges skáláját, megtanulnak önállóan működni a világban. Az időszakhoz kapcsolódó testi változásokról rengeteget foglalkozunk, de kevesebb szó esik a fogászati szempontból is érdekes testi, lelki és életmódbeli problémákról. A megelőzés és néhány egyszerű tanács betartásával segíthetünk a fiataloknak, hogy ép fogakkal megússzák a tinédzser éveiket.

olvass tovább

Magyarországon az embereknek nincsenek irreális elképzeléseik

  • 2014. május 27.

Jó fogorvost találni nem könnyű feladat. A szakmai felkészültség mellett fontos, hogy tudjon olvasni a sorok között, és ismerje a ki nem mondott gondolatokat, rejtett félelmeket is. Ilyen jó fogorvosként hírében áll Dr. Kis-Márton Huba is, akinek neve az aggódó anyukák és a szépülni vágyó barátnők között egyaránt szájról szájra terjed. Miben rejlik a titka? Utánajártunk.

olvass tovább

16. alkalommal adták át a nívós Carmen-díjat

  • 2010. december 07.

A művészetpártoló győri Solymosi házaspár immáron 16. éve támogatja a Győri Balett társulatát. Dr. Solymosi Péter és felesége Dr. Kiss Ilona minőségi fogászatot vezetnek Győrben, mely hotel és étterem szolgáltatással bővült immár 8 éve.

olvass tovább

Fogfehér Karácsony

  • 2010. november 16.

...avagy nem csak a celebek kiváltsága. Az év vége a megtisztulás és az újrakezdés időszaka! A karácsonyi kívánságlistára akár rendhagyóbb, esztétikai megújulást szorgalmazó vágyak is kerülhetnek, – úgy, mint egy fogkezelés –, hogy az új esztendőt már egy magabiztos, csillogó mosollyal üdvözölhessük!

olvass tovább

Egyre népszerűbbek a fogékszerek

  • 2009. február 12.

A fogékszerek használata, a fogak díszítése korántsem újszerű szokás, többek között egyiptomi sírokban is találtak drágakővel díszített fogakat, amelyek nagy valószínűséggel esztétikai és gazdagságot sugárzó, hovatartozást mutató, a megjelenést egyedivé tevő célból készültek.

olvass tovább

Újévi fogadalom: fehérebb fogak

  • 2009. február 05.

Sokunknak január első napja az újévi fogadalomtétellel kezdődik, mellyel gyakorlatilag életminőségünket szeretnénk javítani. Az Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia (AACD) szerint évről évre egyre többen  tesszük le voksunkat amellett, hogy mosolyunkat tegyük ragyogóbbá.

olvass tovább