Kulcsszó keresés /


Bombaalak fitneszterem nélkül? Ugyan már!

  • 2019. február 20.

Legalább itt egymás közt valljuk be, hogy bár pontosan tudunk róla, mekkora dózisban is használják a divatmagazinok a Photoshopot, azért mégis veszetten irigyek vagyunk a hollywoodi sztárok, a manhattani szupermodellek vagy éppen az Insta-lányok tökéletes alakjára (és hajára, körmére, sminkjére, cuccaira és így tovább).

olvass tovább

„Göröngyös úton jutunk el a csillagokig…” – beszélgetés Gergely Márkkal

  • 2016. november 22.

Gergely Márk fitneszoktató, személyi edző, az IWI nemzetközi fitnesziskola oktatója. Márk az egyik legismertebb budapesti fitneszterem személyi edzője. Folyamatosan keresi a kihívásokat, így hat éve eldöntötte, hogy felvételizik a jogi egyetemre. Majd diplomákkal a zsebében, újra beült az iskolapadba, ma már a jogi szakdolgozatát írja. Elszántság és kitartás nélkül ez nyilván nem sikerülhetett volna.

olvass tovább

„Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell!

  • 2016. szeptember 13.

Erdélyi Annamária néhány évvel ezelőtt gondolt egyet és ülőmunkából váltott edzői karrier felé. Ma már aerobik oktató, személyi edző és az egyik legnagyobb fitneszterem vezető edzője, valamint az IWI nemzetközi fitnesziskola oktatója. Élő példája annak, hogy hogyan lesz egy szenvedélyből karrier. Ennek apropóján beszélgettünk vele.

olvass tovább