Kulcsszó keresés /


Mi van a házasság után? Hogyan legyünk a házasságunkért?

Mondjuk én pontosan nem tudom, mert nem vagyok házas. Tisztáznám előre, hogy amiket leírok azok csak spekulációk. Szóval, a filmvásznon nagyrészt azt látni, hogy hogyan jutnak el egymásig az emberek. Hogyan jönnek képbe a rosszallók, a bosszúéhes exek, az ellenzék anyák és apák. Nagyrészt azt taglalják a drámasorozatok, hogy mennyi hazugság veszi körbe a két szerelmes embert, akik fűnek-fának elhisznek mindent társukról (szép kis pár az ilyen). Aztán jön a sírás-zokogás, a nagy egymásra találás újra és the end. De mi van a házasság után? Forrásul a Hűség című művet választottam, amit Elizabeth Gilbert írt, az Ízek, imák, szerelmek szerzője.

olvass tovább

Az újrakezdést nehezíti, ha valaki folyton visszanéz

Az exeket elfelejtik, ugye? Vagy húzzuk, vonszoljuk szuszogva, fújtatva a szellemét az új kapcsolat szép, frissen festett falai közé? Bezárult egy ajtó, kinyílt egy másik. Odabent napfényes, madárcsicsergős, reggeli frissesség van, egy új nap, új fejezet kezdete, mégsem kezdünk új életet a lerombolt, majd újépített ragyogó tisztaságban.

olvass tovább

Barátkozni az exeddel? Működhet, de érdemes többször is meggondolni

  • 2022. november 29.

Nagyon megosztó téma, hogy mégis milyen kapcsolatot érdemes fenntartanunk az exünkkel. Mindig számításba kell venni, hogy ez nem csak kettőtökre, hanem új, vagy jövendőbeli partnereitekre is hatással van, így van pár dolog, amit nem árt fontolóra venni. Van, aki szerint mindenképpen érdemes fenntartani egy viszonylag emberi kapcsolatot, mások szerint teljesen fölösleges, és inkább árt, mint használ, ha barátkozni próbálunk egykori szerelmünkkel. Igazságot tenni mi magunk sem tudunk, viszont van 6 dolog, amivel te is egészen biztosan szembesülni fogsz, ha úgy döntesz, hogy az egykori nagy Ő-vel öribarik lesztek!

olvass tovább

Ex-akták - Mit gondolnak a nők, és mit a férfiak?

A legtöbb párkapcsolatban igazi fordulópontot jelent, amikor úgy döntenek a felek, hogy mesélnek az exeikről és a korábbi kapcsolataikról. Mint oly sok minden mást, a párok férfi és női tagjai az egész kérdéskört is másként élik meg, így cseppet sem meglepő, hogy másként számolnak be az előzményekről, mást tartanak fontosnak.

olvass tovább

Hamis érzelmek

Elképzelném magamat a csillagos egekben egy lánnyal, aki szeret. Rádöbbenek, hogy beleélem magam minden kalandomba. Kalandok, szexek érzések… majd, azt hiszem szerelembe esek. Azon az éjszakán elhiszem, mert igazán el akarom hinni. Hogy ő lesz a felségem, a gyerekeim anyja. A nő, akire vártam már rég óta.

olvass tovább

A Breitling új fekete madara

  • 2014. július 08.

Számomra mindig is furcsán hangzott az AVENGER megjelölés, ha egy óráról beszélünk. Szeretjük tulajdonságokkal felruházni kedvenc tárgyainkat, de azért ez egy kicsit túlzás. Ha már kedvencekről van szó, akkor a svájci óragyártó ismét nagyot alkotott. És most szó szerint. 48 mm-es tokátmérő több mint tekintélyt parancsoló, de a robosztus külsőt a fekete slankítja így finomítva az összképet. A tok anyaga fekete titánium, így nagyon könnyű és kényelmes viseletet, és a letisztult számlapon elhelyezkedő kicsit túlméretezett indexek és mutatók kitűnő olvasottságot biztosítanak. A 300 M vízállóságot a titánim tokon túl a biztonsági záras, csúszásmentes korona biztosítja.

olvass tovább

VE Lunkokhod 2 Chrono

  • 2014. március 14.

A litván székhelyű óragyártó újabb modellel bővítette a tavaly nagy sikerrel debütált Lunokhod 2 órakollekcióját. A meglévő multifunkciós és automata órák mellé megérkezett a stopperes verzió is. A tekintélyt parancsoló 49 mm átmérőjű és 17 mm vastagságú óratokba 1/20 másodperc pontosságú szerkezet került, 300 méterig vízálló, az indexeket tritium gázzal töltött csövek helyettesítik, melyek 15 évig garantálják a tökéletes láthatóságot.

olvass tovább

Designhotelek: Adam & Eve Hotel, Antalya

  • 2010. június 22.

Hűvös idő ide vagy oda, a hirtelen betoppant nyár pavlovi reflexekkel indítja be mindenkiben a nyaralás-tervezgetést, és mivel a Mediterráneum úgyis kiverhetetlen az úticélok tophármából, legyen most képzeletbeli holiday-helyszínünk Törökország, azon belül is Antalya. 

olvass tovább