Kulcsszó keresés /


Energiaszintet emelő növények

  • 2023. november 20.

Biztos nagyon sokan tartunk otthon szoba növényeket, akár cserepes, akár vágott formában, hogy minél színesebbé, és otthonosabbá tegyük a lakást. Azonban hihetetlennek hangozhat, de vannak olyan növények, amelyek javítják az energia áramlását, tisztítják a levegőt, békét nyugalmat és boldogságot teremtenek körülöttünk.

olvass tovább

A túl sok impulzus lehúz - Az introvertáltak rémálma

  • 2023. szeptember 01.

Az introvertált embereket sokszor beskatulyázzák vagy furcsának találják extrovertált társaik. Ők nem furcsák, csak mások. Más dolgok töltik fel őket, és más dolgok húzzák le az energiaszintjüket. Van néhány szembetűnő különbség azonban introvertált és extrovertált között, amit jobb időben megérteni.

olvass tovább

Ne haragudj, de ez nem az én problémám!

Mindig mindenkit meghallgattam(tok), mindig mindenkinek segítek, ha tudok. De az van, hogy egy idő után én is elfogyok. Lemerül az energiaszintem és azon kapom magam, hogy olyan problémákon agyalok, amik valójában nem is az enyémek, és egyáltalán nem nekem kellene megoldani őket, de olybá tűnik néha mégis, mintha mindenki tőlem várná, hogy megtaláljam helyette a saját boldogságát.

olvass tovább

Használati utasítás introvertált emberekhez

Szia, introvertált vagyok. Ez nem egy betegség vagy anomália, ez a személyiségem. A definíció szerint a saját fejünkben élünk, és csak úgy tudjuk feltölteni az energiaszintünket, ha egyedül vagyunk. A szociális interakciók elfárasztanak és leszívnak minket, és szükségünk van csendre és magányra, hogy újra emberek legyünk.

olvass tovább

Energiaszint növelés felsőfokon

  • 2015. május 26.

Mikor látom, hogy az unokahúgom egész nap futkározik és mégis szuper energikus a nap végén is, azt kívánom bárcsak nekem is ennyi energiám lehetne. Bár a sűrű programok, a stressz és az alvás hiánya a legfőbb okai az alacsony energiaszintnek és a krónikus fáradtságnak, az is befolyásolhatja az energiaszinted, amit eszel.

olvass tovább