Kulcsszó keresés /


5 tipp, hogy ősszel is ápolt legyen az arcbőröd

  • 2017. szeptember 25.

Nyáron fokozott terhelésnek van kitéve a bőrünk, különösen az arcunkon, a folyamatos napsugárzás miatt. Ezt még nem is volt időnk kipihenni, de máris megérkezett az ősz, ráadásul az első pillanattól kezdve hideggel és széllel köszöntött bennünket. Éppen ezért ebben az időszakban fokozottan figyelnünk kell a megfelelő hidratálásra, és arra, hogy kellőképpen felkészítsük az arcbőrünket, ugyanis télen még ennél is rosszabbá válhat a helyzet.

olvass tovább

ARCKRÉM AMI BŐRRÉ VÁLIK

  • 2017. július 24.

Mindig egy jó arckrémre vágytam. Számomra egy arckrém amellett, hogy véd, hidratál, akkor igazán jó, ha tölt, regenerál, ránctalanít és szépít. Mindezt pedig úgy, hogy ne ártson a bőrömnek. Tudtad, hogy az átlagos kozmetikumok 2-3% hatóanyagot tartalmaznak a vivőanyagok mellett? A professzionális kozmetikumok akár 10-15% hatóanyagot is tartalmazhatnak. A magyar DRHAZI fejlesztések már a jövő kozmetikumai, mert 100% hatóanyagkozmetikumok.

olvass tovább

Arckrém, ami bőrré válik? Létezik ilyen!

  • 2017. február 23.

Mindig egy jó arckrémre vágytál: védje, hidratálja a bőrt, regeneráló és szépítő hatása mellett pedig ránctalanítson is. De mitől igazán jó egy krém? Dr. Házi Edina kutató- fejlesztő,natúrkozmetikum specialistát kérdeztük róla.

olvass tovább

Hogyan válasszunk testápolót, arckrémeket?

  • 2015. január 18.

Téli hidegben mindenki tapasztalhatja, hogy a bőre a szokásosnál szárazabb, sok esetben vörös, viszkető ekcémás foltok jelentkeznek kézfejen, arcon, nyak területén. Ilyenkor a legfontosabb a megfelelő bőrápoló kozmetikumok megválasztása.

olvass tovább

Van bőr a képünkön

  • 2012. november 28.

A Vichy laboratóriuma 11 évnyi kutatás után mutatja be a Neovadiol Magistral tápláló balzsamot az arcbőr tömörségének fokozásáért.

olvass tovább

Az 5 legjobb fényvédős nappali krém

  • 2012. március 21.

Arcbőrünk ápolása az egyik legfontosabb dolog, de krémválasztásánál nem csak azt kell szem előtt tartani, hogy ránctalanít hidratál, vagy feszesít, hanem azt is, hogy mennyire védi arcunkat a nap káros sugaraitól.

olvass tovább

DECUBAL – a száraz bőr helyett

  • 2011. október 01.

A száraz bőr hidratálása a kisgyermekektől az időskorúakig mindennapos bőrápolást igényel. A kipirosodásra, ekcémára hajlamos, pszoriázisos (pikkelysömörös) bőr lipidpótlása pedig egészen egyszerűen elengedhetetlen.

olvass tovább

VICHY Liftactiv CxP TOTAL arckrém

  • 2010. október 06.

A tükörbe nézve az apró ráncok, nyúzott vonások mellett a fakó arcbőr is bosszant? Az ÚJ VICHY Liftactiv CxP TOTAL arckrém TOTÁLIS harcot hirdet: koncentráltan ránctalanít, feszesít és emellett azonnali ragyogást is ad. A Laboratoires Vichy technológiáját a gyógyszerészetben alkalmazott célzott felszabadulású hatóanyagok ihlették. Ajánlott fogy. ár: 7 999 Ft

olvass tovább

VICHY arckrém a friss és üde arcbőrért

  • 2010. április 19.

A mindennapi stressz, a túl sok munka, a vizsgák miatti izgalom, a   dohányzás, az alkoholfogyasztás, a légszennyezettség, az UV   sugárzás vagy egy-egy átmulatott éjszaka mind nyomot hagyhatnak   bőrünkön.

olvass tovább